fra kr. 3124
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Var det noget med en ferie til varmere himmelstrøg? Hvad med en ferie til Costa del Sol i Spanien? Det går man aldrig helt fejl af! Jeg har fundet en godt tilbud til jer på Sunweb.dk, hvor I kommer til at bo på et 3* hotel inkl. morgenmad og billeje fra 3.124,- per person. Når I rejser med Sunweb, har I også mulighed for at tage med på ture rundt i Andalusien – og ellers har I jo en bil, så I har rig mulighed for selv at tage på opdagelse i området.

Én uges ferie på Costa del Sol

I skal bo på det 3* Hotel Rural Almazara, som er et charmerende, lille hotel med en smuk beliggenhed mellem Frigiliana og Nerja. I har en fantastisk udsigt over det frodige, bjergrige landskab, kysten og Nerja. Vil I gerne bo på et hyggeligt og autentisk hotel, er Rural Almazara et rigtigt godt bud. Hotellet har to dejlige swimmingpools og en spaafdeling, hvor I kan komme helt ned i gear.

deal-screenshot

Capture