Solferie på Sardinien

En uges ferie på Sardinien med fly fra Billund, hotelophold og morgenmad

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Le Dune
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab DAT
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 3598

Nogle af de smukkeste strande i Europa finder du omkring Sardinien, hvilket også gør en strandferie på Sardinien til det helt oplagte sommerferievalg. Og jeg har fundet et rigtig godt tilbud på en sommerferie på Sardinien.

På den italienske ø Sardinien kan I glæde jer til at slappe af på de hvide sandstrande og nyde den italienske sol. Kulturelt har Sardinien også masser at tilbyde med mange imponerende og historiske bygninger. Du kan også gå gennem de mange vinmarker på øen eller klatre i bjerge. Uanset hvad du vil bruge din ferie på, så er øen fuld af oplevelser.

Du må heller ikke gå glip af de kulinariske specialiteter, som øen er kendt for. Befolkningen på Sardinen har gennem generationer beskæftiget sig med landbrug og kvægavl og især været kendt for sin gede- og fåreavl. Den dag i dag er øen stadig præget af disse ældgamle traditioner, så overalt på øen kan du nyde hjemmelavet pølse og ost.

Solferie på Sardinien

Med dette rejsetilbud fra Primo Tours bliver I indlogeret på det lækre 3-stjernede hotel Le Dune, som ligger på den private halvø Arbatax. I kommer til at bo i den ældste ferielandsby på halvøen og jeres nabo-by er middelalderbyen Tortoli. På Arbax halvøen kan I prøve kræfter med alt fra beachvolley til vandsportsaktiviteter og wellness. I kan også besøge vilde heste, rådyr, vildsvin, geder, æsler i halvøens zoologiske have eller dykke ned og se Sardiniens farverige fisk.

Jeres hotel, Le Dune, ligger lidt for sig selv og tæt på havet. I hotellets nærområde finder I lækre restauranter og barer. I kommer til at bo i et fint dobbeltværelse, der er indrettet i italiensk stil og har aircondition.

Jeres ophold inkluderer desuden en morgenmadsbuffet.

deal-screenshot

Untitled