Luksuriøs efterårsferie på Kreta

All inclusive, fly og transfer og masser af muligheder for en aktiv ferie

  • Hotel XPERIENCE HOTEL STELLA PALACE
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 4924

Vil I gerne holde ferie i seriøs luksus? Så skal I læse med her. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på dette luksuriøse all inclusive-hotel på Kreta. Der er stadig et par ledige datoer i efteråret, og ellers kan I allerede nu bestille rejsen i 2019.

I kommer til at bo på Hotel Stella Palace*****, der er et dejligt all inclusive-hotel med en perfekt beliggenhed ganske få meter fra stranden og få minutters gang fra Analipsis hyggelige centrum på Østkreta. Hotellet råder over en lang række faciliteter såsom poolområde med store swimmingspools og børnepools, tennisbaner, fitnessrum, badminton, basketball, beachvolley og bordtennis. Der arrangeres også aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Hotellet har også et dejligt spacenter, hvor massage og skønhedsbehandlinger venter.  Den populære ferieby, Hersonissos ligger 5 kilometer herfra, hvis I vil opleve Østkretas største ferieby. Opholdet er med all inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen hjemmefra.

Luksuriøs efterårsferie på Kreta

Det er på Sunweb.dk, at du kan booke denne ferie på Kreta. Under booking kan I vælge i mellem et dobbeltværelse (med eller uden privat pool) eller et familieværelse.  Sunweb anberfaler Stella Palace til både børnefamilier og voksne, der gerne vil forkæle sig selv og hinanden i lækre omgivelser.

I kan rejse i perioden 25. august- 13. oktober 2018 og igen fra 18. maj – 12. oktober 2019.

deal-screenshot