5-stjernet luksus på Koh Chang

Bo på 5-stjernet resort ved kysten på Koh Chang, Thailand

  • Hotel The Emerald Cove Koh Chang
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 573

Koh Chang er Thailands næststørste ø og ligger ca 330 km sydøst for Bangkok. Øens hvide strande er blandt de smukkeste i hele Thailand, og dette resort, jeg har fundet til jer, er helt specielt.

The Emerald Cove Koh Chang er 5-stjernet og i naturskønne omgivelser. blot få skridt fra den private, strand Klong Prao. Det er det perfekte sted, hvis I ønsker afslapning, sol og ro.

Resortet råder over 165 værelser og suiter, og alle værelser har en privat balkon. Der er også en 50 meter lang pool, hvorfra I kan nyde udsigten over stranden. Her er spa med massagefaciliteter, og hvis I har brug for at få forbrændt lidt energi, så er der også et motionscenter på hotellet.

Der er to restauranter på resortet, hvor I kan nyde thailandske og middelhavsinspirerede specialiteter dagen lang. Slut dagen af med en cocktail i loungen, mens I glæder jer til endnu en dag i paradis.

5-stjernet luksus på Koh Chang

Jeg har fundet jeres hotel på Trivago.dk.

Hvordan kommer I til Koh Chang?

I flyver til Bangkoks lufthavn, derfra videre med indenrigsfly til Trat, der også ligger på fastlandet (ca. 50 min). Herfra et kvarters kørsel til havnen og videre med færge til Koh Chang. Overfarten tager ca. 40 min. I kan finde fly til Trat på Momondo.dk.

deal-screenshot

koh-cgabg