Har I altid drømt om at bo på et 5* hotel i luksusbyen Marbella? Nu har I chancen! Med dette tilbud fra Sunweb.dk kommer I til at bo på et lækkert 5* hotel i Marbella i Spanien. Marbella er kendt som Costa del Sols mest eksklusive ferieby! Marbella ligger mellem Sierra og Blanca-bjergene og Middelhavet, ca. 60 kilometer syd for Malaga. Selvom byen er eksklusiv, er der masser af dejlige ferieoplevelser for helt almindelig mennesker.

I finder hyggelige fortorvscafeer, eksklusive strandklubber og elegante restauranter i Marbella. I kan også få en farverig drink på en af de stilfulde cocktailbarer. Derudover finder I fine hvidkalkede huse og farverige blomsterbede. Byen byder også på vidunderlige sandstrande, hvor I kan leje solsenge og slappe af. I kan også slå vejen forbi den imponerende lystbådehavn Puerto Banús, hvor I finder eksklusive yachts.

Ferie på 5* hotel i Marbella

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette tilbud til jer.

I skal bo på det 5* hotel Hotel Guadalphin Banus i skønne Marbella. Hotel Guadalphin Banus er et luksuriøst og indbydende hotel med en perfekt beliggenhed ved den dejlige sandstrand i Marbella. Hvis I drømmer om en ferie med fokus på afslapning og forkølelse i lækre omgivelser, er I kommet til det rette sted.

Se flere rejser til Spanien

deal-screenshot

Capture