Ferie i lejlighed i Alanya

Afbudsrejse: En uges afslappende ferie i rolige omgivelser med fly og lufthavnstransfer

  • Hotel Green Park
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2528

Leder I efter en afbudsrejse, er dette tilbud næsten for godt til at være sandt. Dette tilbud fra Sunweb.dk inkluderer nemlig en uges ophold på lejlighedshotel i en dejlig, rolig del af Alanya, fly tur/retur samt lufthavnstransfer. Opholdet er som udgangspunkt med morgenmad, men I kan tilkøbe halvpension i bookingprocessen, hvis I ønsker.

Alanya er et populært rejsemål blandt os danskere, for ud over at være en destination beriget med et skønt klima og smuk natur, har byen også imponerende strande og historiske seværdigheder at tilbyde.

Læs min rejseguide til Alanya

Ferie i lejlighed i Alanya

I bliver indkvarteret på lejlighedshotellet Green Park***, som er beliggende i en rolig del af Alanya i gåafstand til centrum og nær tirsdagsmarkedet. I bor i rummelige to- eller treværelses ferielejligheder, som alle har tekøkken, hvor I kan tilberede lette retter. I kan handle ind i de overdækkede markedshaller, som ligger et par minutters gang fra lejlighederne.

Til lejlighedskomplekset hører et poolområde med swimmingpool og liggestole samt en separat pool med vandrutsjebaner.

Dette lejlighedshotel er velegnet til eksempelvis familier, som gerne vil bo flere sammen og som ikke har noget imod gåturen til strand og centrum.

deal-screenshot

grtr