fra kr. 3053

Vil I tilbringe dagen med solbadning på stranden? Vil I gå på opdagelse i den charmerende by? Så skal I til Ayia Napa på Cypern. Tsokkos Anmaria Beach Hotel ligger omgivet af hav og byens seværdigheder. Hvis familien skal forkæles lidt ekstra, er der mulighed for tilkøb af all inclusive.

4* hotel på Cypern

Sunweb.dk finder I denne fantastiske ferie. 1 uges ferie inklusiv halvpension, fly tur/retur og transfer kan gøres fra 3.053,- i maj.

På hotellet findes et stort poolområde, hvor der i løbet af ugen vil være sjove aktiviteter for gæster i alle aldre. Derudover tilbydes flere forskellige sportsfaciliter, og vil man aktivt bevæge sig ud på egen hånd, er der mulighed for at leje cykler. I kan naturligvis også tilmelde jer Sunwebs guidede ture. Tag for eksempel med til fødselsstedet for den græske kærlighedsgudinde Afrodite, tag på vandretur i bjergene og afslut dagen med et lækkert måltid mad ved det berømte Caledonian-vandfald. Hotellets værelser ligger enten mod havet eller bjergene, så den gode udsigt er sikret. På værelserne er der balkon eller terasse, aircondition, bad og toilet.

Lyder det som noget for jer? Skynd dig at bestille jeres næste ferie inden den bliver  helt udsolgt!

deal-screenshot

Capture