fra kr. 2861
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Vil I tilbringe dagen med solbadning på stranden? Vil I gå på opdagelse i en charmerende by? Så skal I til Ayia Napa på Cypern. Tsokkos Anmaria Beach Hotel ligger omgivet af hav og byens seværdigheder. Hvis familien skal forkæles lidt ekstra, er der mulighed for tilkøb af all inclusive.

4* hotel på Cypern

Sunweb.dk finder I denne fantastiske ferie. 1 uges ferie inklusiv halvpension, fly tur/retur og transfer kan gøres fra 2.861,- i maj.

På hotellet findes et stort poolområde, hvor der i løbet af ugen vil være sjove aktiviteter for gæster i alle aldre. Derudover tilbydes flere forskellige sportsfaciliter, og vil I aktivt bevæge jer ud på egen hånd, er der mulighed for at leje cykler. I kan naturligvis også tilmelde jer Sunwebs guidede ture. Tag for eksempel med til fødselsstedet for den græske kærlighedsgudinde Afrodite, tag på vandretur i bjergene og afslut dagen med et lækkert måltid mad ved det berømte Caledonian-vandfald. Hotellets værelser ligger enten mod havet eller bjergene, så den gode udsigt er sikret. På værelserne er der balkon eller terasse og aircondition.

Lyder det som noget for jer? Skynd jer at bestille jeres næste ferie, inden den bliver udsolgt!

deal-screenshot

Capture