fra kr. 2339

Har du lyst til en uge med sol, sandstrand og fri adgang til pool til en billig pris? Så er Alanya stedet at tage hen. Her i sensommeren og efteråret kan du netop nu tage af sted og komme væk fra det hele, til fuldstændig afslapning og få noget tiltrængt D-Vitamin i et område, hvor temperaturene er meget bedre end herhjemme.

Det betyder dog ikke bare en sol- og afslapningsferie – der er masser at se og opleve, hvis du har lyst. Du kunne eventuelt besøge Alanya Kalesi-slottet eller Det Røde Tårn eller tage ind i byen og spise på en af de mange restauranter, der findes i alle prisklasser.

4-stjernet hotel i Alanya

På Sunweb.dk er der rigtig gode muligheder for at finde en billig charterferie, og dette er bestemt ikke nogen undtagelse. Du får en uge på Elite Orkide Suite, der har et dejligt poolområde med swimmingpool og separat børnepool samt solterrasse, hvor du kan slappe af og nyde ferien. Der er desuden et helsecenter med bl.a. indendørs swimmingpool, hamam samt mulighed for massage. Og så er hotellet tæt på både centrum og Kleopatra-stranden, så du kan nyde den skønne ferieby fuldt ud. 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning