4-stjernet ferie på Rhodos

1 eller 2 uger på familiehotel ved stranden, m. all inclusive samt fly t/r

  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 5398

Skal familien på sommerferie i år, eller søger I en tur til sensommeren? Så skynd jer at bestille denne skønne ferie til Rhodos, som jeg har fundet hos BravoTours.

På det 4-stjernede Hotel Cosmopolitan bor I i de bedst tænkelige omgivelser helt ned til stranden. Der af masser af underholdning for hele familien, med forskellige aktiviteter, bl.a. dart og billard, samt børneklub for de mindste. Hotellet har et rigtig skønt poolområde med flere forskellige swimmingpools og separat børnepool. Der er liggestole og parasoller til fri afbenyttelse, og lækre badehåndklæder kan lejes mod depositum.

4-stjernet ferie på Rhodos

I bor på hyggelige dobbelt- eller familieværelser. Familieværelserne er indrettet med skydedøre eller et stort værelse, hvor opredningerne er køjesenge eller enkeltsenge. Alle værelser har bad/toilet, aircondition og balkon eller terrasse. Med all inclusive er alle måltider, snacks og drikkevarer betalt hjemmefra. I spiser morgenmad, frokost og aftensmad fra buffet i hotellets restaurant, hvor der er et varieret udvalg af internationale og lokale retter. Det er bare om at pakke familiekufferten og komme afsted.

deal-screenshot

Capture