4-stjernet familieferie på Rhodos

En uge med havudsigt i Lindos m. all inclusive, fly t/r og transfer

  • Hotel Hotel Lindos Royal
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 6799

Skynd jeg at få booket årets sommerferie, hvis I ikke allerede har gjort det. Denne ferie til Rhodos, som jeg har fundet på Sunweb.dk, er oplagt til både børnefamilier og voksne.

I bor i den smukke by Lindos, med udsigt til det imponerende Akropolis på toppen af bjerget. Nedenfor bjerget ligger de hvidkalkede huse, som bidrager til ægte hyggelig græsk atmosfære. Nedenfor bjerget ligger to dejlige sandstrande, så her er rig mulighed for både at gå på opdagelse i tempelruinen og dase ved stranden på samme dag. I skal tage til Lindos, hvis I vil nyde ferien i ro og mag, og glemme hverdagen for en stund, i de smukke omgivelser.

4-stjernet familieferie på Rhodos

Det 4-stjernede Hotel Lindos Royal indbyder til en uge med masser af underholdning og aktiviteter for både store og små. Poolområdet består af fire swimmingpools samt separat børnepool. Der er faciliteter for både børn og voksne, med miniklub, bordtennis, tennis, volleyball og dart. Derudover sørger hotellets underholdningsteam for, at I ikke kommer til at kede jer, både i løbet af dagen og om aftenen. Med all inclusive er alle måltider, snacks og drikkevarer betalt hjemmefra, så det er bare om at udforske hotellets i alt tre restauranter. Værelserne varierer i størrelse og har enten udsigt lidt land eller hav. Alle værelser er indrettet med balkon eller terrasse, køleskab, badeværelse og aircondition.

deal-screenshot