4-stjernet efterårsferie på Gran Canaria

Bo på 4-stjernet lejlighedshotel inkl. fly tur-retur

  • Hotel BlueBay Beach Club
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3042

Brug for en luksusferie til en rimelig pris i et solrigt område? Fortvivl ej! Hvad med en ferie til den kanariske ø Gran Canaria, hvor I bor på det 4-stjernede BlueBay Beach Club?

Gran Canaria har alt, hvad hjertet begærer – her er både skønne strande, storslået natur og historiske seværdigheder. Der er en grund til, at den kanariske øgruppe bliver kaldt for lyksalighedernes øer. Danskerne har kastet deres kærlighed på øerne, og Gran Canaria er den foretrukne.

4-stjernet efterårsferie på Gran Canaria

Jeg har fundet jeres hotel på Trivago.dk. Og jeres flybilletter kan I booke på Momondo.dk.

BlueBay Beach Club ligger kun 15 minutters kørsel fra strandene i Playa del Inglés og Maspalomas. Komplekset har en swimmingpool med spabad, sauna og fitnesscenter. Alle lejlighederne på BlueBay Beach Club har egen terrasse, nogle med havudsigt. Boligerne er udstyret med fladskærms-tv, og køkkenerne er indrettet med mikrobølgeovn, køleskab, strygejern og strygebræt. Soveværelserne har aircondition.

Her er også en børnepool, et spillerum, et supermarked og en butik. BlueBay Beach Club ligger i det eksklusive Bahía Feliz område. Der er gratis parkering på stedet, og i det omkringliggende område, vil du finde mange barer, butikker og restauranter.

1192650_113_z

 

 

 

deal-screenshot