Ferie på 4* resort i Egypten med kæmpe vandland og all inclusive

Ferie med solgaranti - inklusiv fly fra København eller Billund

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Pickalbatros Aqua Park Resort
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
fra kr. 4919

Tag hele familien med på 4* resort i Egypten med kæmpe vandland og med all inclusive. Med dette tilbud fra Sunweb, kan I rejse til Hurghada i Egypten og bo på det familievenlige 4* hotel Albatros Aqua Park Resort med tilhørende kæmpe vandland.

Ferie på 4* resort i Egypten med kæmpe vandland og all inclusive

Lige nu kan dette tilbud bookes i vinterhalvåret. Det er dog billigst at rejse i februar. I kan flyve hertil fra København, og så er lufthavnstransfer også inkluderet i prisen, der starter fra 4.919,- pr. person for en uges ferie. Det er dog også muligt at rejse i længere tid.

Du kan vælge mellem at bo på enten enkeltværelser, dobbeltværelser eller familieværelser med plads op til fire personer.
Og hvis ikke hotellets store poolområde med tilhørende badeland er nok for dig, så ligger der en fin badestrand 500 meter fra hotellet. Der afgår shuttlebusser til stranden flere gange dagligt.

deal-screenshot

egypten