Ferie i Umbrien

Fly, lejebil, 7 eller 9 nætter på firestjernet hotel, madlavningskursus, vinsmagning m.m.

  • Hotel Abbazia dei Collemedio
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 3739

Umbrien i Italien gemmer på idylliske landsbyer, grønne bakketoppe, smukke olivenlunde og en helt vidunderlig gastronomi. Det er nu, I skal besøge denne region, som stadig er ganske ukendt i forhold til naboregionen Toscana, men det er en fordel! Nyd det skønne vejr, de fortryllende omgivelser og ikke mindst maden!

Med denne deal fra TravelBird.dk, får I lov at bruge enten 7 eller 9 nætter på et unikt, firestjernet hotel i et tidligere franciskanerkloster på en bakketop 30 km fra regionens hovedstad. Foruden at slappe af, nyde morgenmad (eller halvpension, hvis I opgraderer), svømme i den skønne pool og køre på opdagelse i området i jeres lejebil, kan I også se frem til vinsmagning samt en times madlavningskursus. Det bliver en ferie, I sent glemmer!

Ferie i Umbrien

I bor på Abbazia dei Collemedio, som er et firestjernet hotel  i et gammelt kloster på en bakketop i hjertet af Umbrien. Hotellet emmer derfor af historie og stemning, men der er lavet et lækkert poolområde, I kan nyde, så noget nyt er der bestemt blevet lavet siden år 1200 😉

I indkvarteres i et rummeligt superior dobbeltværelse med aircondition, TV, minibar, værdiboks og privat badeværelse.

deal-screenshot

Abbazia dei Collemedio1