Ferie i Pescara med halvpension

7 eller 14 nætter på 4-stjernet hotel inkl. fly, strandservice, fitnessadgang m.m.

  • Hotel Hotel Club Esse Mediterraneo
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 2879

Glæd jer til en skøn familieferie ved Adriaterhavets kyst! I kan vælge imellem 7 eller 14 nætters lækker ferie på 4-stjernet hotel med halvpension bestående af morgenbuffet, aftensmad og husets vin. På denne ferie flyver I fra København til Pescara og retur.

Pescara byder på masser af spændende kultur, romerske levn og færre turister, end man ellers oplever på diverse solrige destinationer i Italien. I kan nyde livet på smukke, hvide sandstrande, skue ud over frodige grønne marker, drikke en lækker espresso, gå tur i hyggelige, snoede gader og meget mere!

Ferie i Pescara med halvpension

På denne ferie, som arrangeres af TravelBird, bliver I indkvarteret på familiehotellet Club Esse Mediterraneo, som har en fantastisk beliggenhed kun 300 meter fra havet. Foruden at nyde godt af hotellets strandservice, har I også adgang til fitness, zumbahold m.m.

I kan vælge, om I vil bo på dobbelt-, familie- eller 3-personersværelse. Alle værelserne er udstyret med aircondition, TV, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Desuden har I egen altan med udsigt til havet.

deal-screenshot

Club Esse Mediterraneo1 (1)