Campingferie i Bretagne

7 dages campingferie i mobilehome lige ved stranden

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 525

En campingferie er en god ide, hvis der skal være noget for både børn og voksne. Med dette tilbud fra Eurocamp kan I komme en campingferie i smukke Bretagne i Frankrig. Her kommer I til at bo på campingpladsen Camping Domaine de Ker Ys., som ligger direkte ved en lang, bred sandstrand og ved den hyggelige landsby Saint Nic. På Camping Domaine de Ker Ys., er der aktiviteter for hele familien, så I kommer ikke til at kede jer.

Campingferie i Bretagne, Frankrig

Campingpladsen Camping Valle Gaia er en mindre campingplads med fire stjerner. Her kan I bo i mobile homes af forskellige størrelser.

Campingpladsen ligger som sagt lige ved stranden og ved landsbyen Saint Nic. Der ligger også et vandsportscenter lige ved siden af campingpladsen. Her kan I prøve kræfter med at body boarde, kite surfe eller land-yachting. Campingpladsen har en multisportsplads, hvor I blandt andet kan spille basketball og volleyball. Der er også vandrutsjebane, eller I kan slappe af i lagunepoolen. Eller hvad med et dyk i det menneskeskabte vandfald? Når ja, og så kan I også deltage i fælles vandgymnastik i poolen.

Der er også mulighed for en tur på hesteryg, hvis I bare starter bilen og kører 6 kilometer.

På campingpladsen finder I et bageri, et creperi, take away og et vaskeri.

Dette tilbud tager udgangspunkt i 7 overnatninger i et mobilehome, der har plads til 7 personer (maks. 4 voksne).

Dette er et kør-selv tilbud til Frankrig, og fra København er der 1743 kilometer til campingpladsen. Alternativt kan I finde flybilletter til Brest, som ligger cirka 50 km fra campingpladsen, på min fly finder.

 • 1 uges campingferie i mobilehome lige ved stranden
  • Destination: Saint Nic i Bretagne, Frankrig
  • Afrejseperiode: Maj – september 2019
  • Rejselængde: 1 uge (også muligt at rejse fra 1 – 21 nætter)
  • Hotel: Camping Domaine de Ker Ys
  • Beliggenhed: Lige ud til en bred sandstrand
  • Pension: Uden
  • Pris: Fra 525,- for mobilehome med plads til 7 personer (maks. 4 voksne)
   • Dette er et kør-selv tilbud
   • Find flybilletter til Brest ca 50 km væk på min fly finder

Se flere campingferier

deal-screenshot

Capture