1 uges ferie i Bulgarien med all inclusive

Lækker solferie ved Sunny Beach

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 2680
Check denne deal ud [0]=1988-03-20&Participants[0][1]=1988-03-20&Allocation=2&utm_source=Holidayguru.dk&utm_medium=tradetracker&utm_campaign=hotelavenue-bulgarien--211218-f27ad7055e86e55xb4a07d2c527ecb094" text="Gå til deal "]

I er garanteret lækkert sommervejr i Bulgarien – i slutningen af maj er temperaturen så småt ved at nå 25 grader. Ikke dårligt vel? Bulgarien er et populært og lækkert sted at holde ferie, og hvis I booker nu, er der penge at spare. Så har I også noget at glæde jer til.

Med dette tilbud fra Sunweb.dk, kan I komme til Bulgarien i foråret fra 2.680,-, og så får I også all inclusive med. Bliver I trætte af at dase ved poolen eller stranden, kan I tage med på tur til Istanbul. Eller hvad med en tur til den antikke by Sozopol med stop i Burgas på vejen hjem? Det behøver ikke at være en ren strandferie – I kan sagtens få nogle kulturelle indspark i løbet af ugen.

All inclusive sommerferie i Bulgarien

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette tilbud til jer. Prisen for en uges all inclusive ferie inklusiv fly tur/retur og transfer starter fra 2.680,- per person ved to personer.

I skal bo på all inclusive hotellet Avenue Deluxe, der ligger i gåafstand til Sunny Beachs livlige forlystelsesliv og byens lækre sandstrand. Hotellet er simpelt med pæne værelser, der har plads til op til fem personer. Hotellet har et poolområde, og der er også et fitnesscenter, I kan få adgang til mod betaling.

deal-screenshot

Capture