fra kr. 2535

Du er garanteret lækkert sommervejr i bulgarien – i juni er temperaturen allerede kravlet op på den gode side af 25 grader. Ikke dårligt vel? Bulgarien er et populært og lækkert sted at holde sommerferie, og hvis du booker nu, er der penge at spare. Så har du også noget at glæde dig til.

Med dette tilbud fra Sunweb.dk, kan du komme til Bulgarien i foråret eller sommeren fra 2.535,-, og så får du også all inclusive med. Bliver du træt af at dase ved poolen eller stranden, kan du tage med på tur til Istanbul. Eller hvad med en tur til den antikke by Sozopol med stop i Burgas på vejen hjem? Så det behøver ikke at være en ren strandferie – du kan sagtens få nogle kulturelle indspark i løbet af ugen.

All inclusive sommerferie i Bulgarien

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette tilbud til dig. Prisen for en uges all inclusive ferie inklusiv fly tur/retur og transfer starter fra 2.684,-

Du skal bo på all inclusive hotellet Avenue Deluxe, der ligger i gåafstand til Sunny Beachs livlige forlystelsesliv og byens lækre sandstrand. Hotellet er simpelt med pæne værelser, der har plads til op til fem personer. Hotellet har et poolområde, og der er også et fitnesscenter, du kan få adgang til mod betaling.

deal-screenshot

Capture