fra kr. 5969

Det er absolut ikke for tidligt at begynde at planlægge og drømme om sommerferien nu. For hvis I er tidligt ud, så er priserne ofte lidt billigere. Her har jeg for eksempel fundet et 5* resort på Mallorca på Sunweb.dk. Her kan I roligt tage hele familien eller vennerne med, da det er muligt at booke en villa med plads til seks personer.

I kommer til at bo ved bugten nær centrum af den lille havneby Porto Pedro – herfra har i en fantastisk udsigt udover bugten. Når I rejser med Sunweb har I muligheden for at tilkøbe udflugter. Hvad med eksempelvis en jeep safari? Eller hvad med en tur til Cuevas del Drach, der er Mallorcas største og mest imponerende grotte?

Dette tilbud tager udgangspunkt i, at I rejser i maj 2019. Men det er muligt at booke fra maj og hen over hele sommeren.

Ferie på 5* resort på Mallorca

Det er som tidligere nævnt på Sunweb.dk, at I finder denne fine sommerferie. I skal bo på Blau Privilege PortoPetro Beach Resort & Spa, som er et stort og luksuriøst resort med en fantastisk udsigt. Hotellet har alt, hvad der skal til, for at I kan få en afslappende ferie. Hotellets bygninger ligger spredt rundt i en stor have, hvor du også finder flere swimmingpools og sportsfaciliteter. Der er også både børnepool og en børneklub, hvor der arrangeres aktiviteter. Hotellet har også et wellnesscenter, hvor du kan få dejlige behandlinger (mod betaling).

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning