Rejser

Ferie i Bruxelles på centralt hotel

Ferie i Bruxelles inkl. hotel, morgenmad og fly tur-retur

Den belgiske hovedstad, Bruxelles, er ganske imponerende med sine hovedkvarterer for EU og NATO, men også sin gamle arkitektur og spændende køkken

Charterferie på Mallorca

Fly, transfer + 7 nætter på firestjernet hotel med lækker all inclusive

Ca'n Picafort ligger i den store Alcudiabugt på Mallorcas nordkyst og var oprindeligt en lille fiskerby. Nu er det i stedet en hyggelig ferieby, hvor I kan bruge en solrig uge.

Voksenferie i Alanya

Voksenferie i Alanya på dejligt hotel inkl. halvpension, fly t/r og transfer

En voksenferie i solrige omgivelser, hvor der er tid til afslapning og tosomhed? Så er denne voksenferie i Alanya svaret!

Rejse til Zanzibar og Tanzania

12 overnatninger på Zanzibar og Tanzania inkl. halvpension, safari, fly tur-retur fra København eller Hamborg og indchecket bagage

Drømmer I om safari med vilde løver, næsehorn og leoparder? Eller måske en ferie på en eksotisk ø, hvor I kan dase under en palme på stranden? Med denne deal får I begge dele!

Drømmerejse til Mexico

7, 10 eller 14 overnatninger på 2 hoteller inkl. fly tur-retur, en guidet udflugt samt al transport

Denne drømmerejse til Mexico er fordelt mellem to af Mexicos skønneste steder; den sprudlende kystby Playa del Carmen og den idylliske ø Isla Holbox.

Solferie på Gran Canaria

7 dages solferie på Gran Canaria i villa, inkl. fly tur-retur og transfer

Playa del Inglés er den ældste ferieby på Gran Canaria. Byen breder sig over et stort område, og der findes ikke et egentligt centrum men forskellige indkøbscentre med alt, hvad hjertet kan begære.

Hyggelig tur til Rom

3 til 6 dages miniferie i den evige stad, inklusiv hotel med morgenmad og fly t/r

Hvis I vil opleve den virkelige side af den evige stad Rom, så er der ikke noget mere oplagt end at finde et hotel, hvor I bor helt centralt men bestemt også historisk.

Billig ferie til Gran Canaria

Rejs sydpå til varmen! 7 dage inkl. fly, 4-stjernet hotel og transfer

Tag på ferie til Gran Canaria denne vinter og nyd varmen med familien. Eksempelvis en uge på det 4-stjernet lejlighedshotel lige ved stranden.

All inclusive-ferie på Korfu

Fly tur/retur + 7 nætter på 3,5-stjernet hotel i hyggelige omgivelser

Tag på en afslappende all inclusive-ferie på Korfu! Nyd livet i efteråret på hotel i hyggelige, grønne omgivelser med oliven- og palmetræer.

Billig solferie i Marmaris

7 dages solferie i lejlighed i Marmaris inkl. fly tur/retur og transfer

Stramt budget for efterårsferien? Så se her! 7 dage i ferielejlighed i Marmaris til en rigtig god pris.

Ferie på Gran Canaria

7 dages ferie på Gran Canaria på 4-stjernet hotel, inkl. fly tur-retur, transfer og halvpension

Playa del Ingles er Gran Canarias ældste ferieby. Her er liv og glade dage døgnet rundt – året rundt.

Vinterferie med solgaranti på Fuerteventura

En uges ferie med all inclusive på et hotel lige ud til stranden

Vil du have solgaranti på din vinterferie? Så er en tur til de Kanariske Øer bestemt ikke nogen dum plan. Og Fuerteventura er en af de populære ferieøer her

Familieferie til Alanya

7 dage på 5-stjernet hotel inkl. fly tur-retur, transfer og all inclusive

Alanya er gennem de seneste år blevet danskernes foretrukne feriemål i Tyrkiet, og det er ikke uden grund at danskerne elsker at rejse hertil.

Sensommerferie på Mallorca

Tilbring mellem 5-14 nætter på hotel med all inclusive - inkl. fly!

Kunne du tænke dig at tilbringe sommeren på dejlige Mallorca med masser af mulighed for at slappe af og slikke sol? Så se her!

Miniferie i Porto

2, 3 eller 4 nætter på hotel med morgenmad samt fly tur-retur

Vil du gerne nyde et glas portvin i portvinens hjemby? ;) Ta' på denne hyggelig miniferie til Porto!

Græsk ø-steming på Ithaka

1 uge på hotel med græsk ø-stemning inkl. fly.

Nyd græsk ø-stemning på Ithaka. Slip væk fra den begyndende kulde! Bo på hyggelige Dioskouri og flyv fra Billund.

4-stjernet hotel i Alanya

En uges ferie inkl. fly, lufthavnstransfer og ophold på hotel nær strand og centrum

Har du lyst til en uge med sol, sandstrand og fri adgang til pool til en billig pris? Så er Alanya stedet at tage hen.

Solferie med fest på Kreta

En uge på 4-stjernet hotel med all inclusive bare 50 meter fra stranden og tæt på byen Hersonissos

Skal jeres solferie denne sensommer eller efterår gå til Kreta, og må der gerne være muligt for en fest om aftenen?

Hotel ud til stranden på Kreta

En uge i lejligheder med plads til fire personer, inkl fly tur/retur

Er hotellets beliggenhed altafgørende for jeres ferie? Og er badeferie lige sagen for jer? Så har jeg fundet hotellet til jer på Kreta. Det ligger simpelthen direkte der, hvor bølgerne stopper

All inclusive i Side

Fly + 7 nætter på populært hotel tæt på strand og i gåafstand til centrum

Den tyrkiske sydkyst er en populær feriedestination, og her får I chancen for at booke en pakkerejse på superpopulært all inclusive-hotel.

Ferie i lejlighed på Algarvekysten

Fly, lufthavnstransfer + 7 nætter på tre-stjernet lejlighedshotel i Praia da Rocha

Praia da Rocha er et perfekt sted at holde ferie - også i sensommeren eller efteråret! Rejser I i august, kan I forvente helt op til 30°C om dagen.

Rejser

Rejser til tilbudspris - de bedste tilbud på internettet er på Holidayguru.dk

Du har søgt efter en billig rejse og har fundet Holidayguru.dk? Så er du havnet det helt rigtige sted! På denne side, lige netop denne side med rejser, kan du altid finde vores nyeste og bedste tilbud på billige rejser til hele verden! Hver eneste dag opdaterer vi lige præcis denne side med en håndfuld tilbud på billige rejser, som har inkluderet både fly og hotel, typisk også transfer fra hotellet, så du blot skal medbringe din bagage, pas og og boardingpas. Der er ikke noget sjovt ved at betale overpris for en rejse, det ved vi alt om på Holidayguru.dk. Vi forsøger at finde sammenhæng mellem pris og kvalitet, så du er sikker på at komme godt frem til hotel med gode anmeldelser og samtidigt ikke betaler mere, end hvad rejsen er værd. Ja, nogle gange lykkedes det at os at finde tilbud på rejser, som faktisk er for gode til at være sande, og så sker det, at vi køber dem selv også. Vi kan nemlig også gode lide at rejse. Og hvis man kan finde gode hoteller på tilbud, så er det med at slå til! Her på denne side kan du finde rejsetilbud af forskellige karakter, som jeg nu vil fortælle dig lidt om. Det er lige fra all inclusive rejser, over rejse med halvpension eller morgenmad, til rejser med blot et fly og hotel. Tag selv et kig på min side her og se, hvad der falder i din smag.

Tilbud på fly og hotel i denne kategori med rejser

Alle typer af rejser med hotel, transport og pension er inkluderet i denne kategori, rejser, på Holidayguru.dk. Men hvis du søger efter et tilbud på en afbudsrejse, så skal du skynde dig at hoppe videre til min side med disse eksklusive tilbud - Afbudsrejser på Holidayguru.dk. Vi finder hoteller af forskellige karakter her, både de vilde luksushoteller med 4 og 5 stjerner, eller flere, men også de budgethoteller. Fælles for dem alle er, at de har over-middel til gode anmeldelser. Vi vil nemlig ikke sende folk på en rejse, som vi ikke selv vil tage på. Alle rejser med hoteller er også inkluderet fly! Nogle gange finder vi også ferielejligheder, sommerhuse, hostels eller andre former for indlogeringer. Men hvis du finder dem her på denne side, så er de også inkluderet et fly tur/retur fra en dansk lufthavn, eller nærliggende lufthavn. Hvis du blot søger et fly til din næste rejse, og måske vil sove under den åbne himmel eller i et telt, så kan du kigge på min side kun med flyrejser. Ligeledes har jeg også en side, kun med tilbud på hoteller. Det er hoteller i både Danmark, og hoteller i resten af verden.

Pakkerejser, charterrejser og all inclusive rejser

Foretrækker du bekvemmeligheden med en pakkerejse, hvor der er sørget for alt på forhånd? Altså, fly tur/retur, hotellet, transferen fra lufthavnen til hotellet og måske også med pension? Så skal du tage et kig på min tilbudsside med pakkerejser, hvor jeg allerede har fundet mange rejsetilbud til dig. Nært beslægtet med pakkerejser er charterrejsen, eller charterferierne. Her er der også altid garanti for sol, et ophold tæt på stranden og måske på et hotel med underholdning for hele familien. Typisk er der også en eller anden form for pension inkluderet i en charterrejse. Du kan finde mine bedste tilbud på charterrejser her på Holidayguru.dk. Men hvis du vil være sikker på, at der er pension inkluderet på din næste rejse, så skal du tage et kig på mine tilbud med all inclusive. Her er både morgenmad, middag og aftensmad samt lokale drikkevarer inkluderet. Nogle gange er der også ultra all inclusive  tilbud - og så skal du slet ikke tænke på noget under din næste ferie,udover blot at slappe af! Og sidst men ikke mindst er der den store og populære kategori med afbudsrejser. Det er en svær størrelse at håndtere. Der er få af dem, de bliver hurtigt udsolgt, og man ved aldrig hvornår, man kan finde et tilbud på en afbudsrejse. Eller om man overhovedet finder tilbud på afbudsrejser! Vi har dog søgt nettet igennem og lagt tilbudene her på afbudsrejser.

Storbyferie i Europa og resten af verden

Billige storbyferier med enten fly, bus eller som kør-selv tilbud, dem har jeg også mange af. Det er blevet populært som aldrig før at rejse på en storbyferie for os danskere. Og især de tyske storbyer som Berlin eller Hamborg, er populære valg til en storbyrejse for danskerne. Men også metropolerne London, New YorkParis og Madrid ligger højt på danskerne liste over populære storbyer at rejse til. Og så er der de lidt mere hippe valg, som Budapest, Prag, Amsterdam og Barcelona. Hvilken storby vil du gerne rejse til? Du kan hurtigt finde inspiration på min side om storbyferier.

Familieferie, singlerejser eller luksus?

Vil du rejse med familien? Det kan nogle gange være svært at finde noget, som alle i familien kan lide. Og det kan også være mindst lige så besværligt at booke en rejse for flere personer med folk i alle aldre. Vi kender til besværet og hjælper dig gerne på vej. Vi har samlet nogle af nettes bedste familieferietilbud på vores tilbudsside om familieferier. Måske er du typen, som hellere vil rejse alene og nyde friheden og roen ved at være alene afsted på ferie. Desværre er næsten alle ferietilbud målrettet mindst to rejsende, og det gælder typisk også her på Holidayguru.dk. Men vi tænker stadig på de singlerejsende, og finder af og til gode tilbud til dig, som gerne vil rejse alene. Se bare her på siden med singlerejser. Men, langt de fleste af vores tilbud til to personer, kan også laves om til en singlerejse. Hør os blot nærmere for yderligere hjælp. Og endeligt kan du også være en af dem, som søger det vildeste luksus, når du rejser ud i verden? Så tag bare et kig på min liste og deals med luksus hoteller, her inkluderer jeg også tit flyrejser.

Drømmerejser og korte ferier

Sidst men bestemt ikke mindst, så er der de lidt mere specifikke former for rejser. Eksempelvis nytårsrejser eller naturferier. Og da mine tilbud med rejser som regel er på mindst en uge eller længere, så har jeg også lavet en kategori med miniferier - hvis du blot har et par dage til din rådighed. Og hvis du blot har en weekend til din rådighed, så kig her efter mine weekendture. Jeg vil slutte af med at vise dig mine drømmerejser. For drømmer vi ikke alle om at rejse hele tiden, og hvad er der galt i at drømme stort for den næste rejse? Hvor vil du gerne rejse hen på din næste ferie? Jeg håber du kan finde lidt inspiration til din rejse her på min tilbudsside.