Når vejret er koldt, og dagene er mørke, finder jeg altid mig selv i at ville tage tilbage til Spanien. Grunden? Det er forskelligartet, dynamisk, smukt – og varmt! Men det handler selvfølgelig ikke kun om strande. Spanien er fyldt til bristepunktet med kultur og tradition, og i Rioja regionen er vin i særdeleshed en stor del af den lokale kultur og kogekunst. Vin er blevet dyrket i regionen i århundrede – den er berømt over hele verden! Det er derfor kun naturligt, at der på et tidspunkt ville komme et hotel, der fejrer denne vin-lavning, og jeg har fundet et, der gør præcis det. Og det er endda uden at nævne, at det virkelig fanger øjet. Vinelskere, dette er til jer!

Hotel Marqués De Riscal – en vinelskers paradis!

 Hotel Marqués De Riscal  lever og ånder vin. Men dette 5 stjernet hotel er måske mere kendt for dens meget usædvanlige arkitektur! Det er designet af Frank Gehry, arkitekten der designede Guggenheim museet i Bilbao, og hotellet skiller sig virkelig ud i forhold til de traditionelle omgivelse, og det betyder, at dette hotel i særdeleshed er en ener. Tag mit ord, hvis du synes, det ser utroligt ud udefra, så bare vent til du ser interiøret!

Marques 12Hotel Marqués De Riscal: Måske er artikekturen ikke lige din stil, men du må indrømme, det er imponerende

Marques 2Hotel Marqués De Riscal: Der er en helt fantastisk udsig til byen Elciego og de omkringliggende vingårde 

Marques 6Hotel Marqués De Riscal: Biblioteket på øverste etage er et hyggeligt sted at have en cocktail og læse op på området

Marques 3Hotel Marqués De Riscal: Gehry Suiten er den største stuite med egen private terrasse, lounge og den bedste panorama udsigt.

Marques 11Hotel Marqués De Riscal: Selv hvis du booker en af de mindre rum, er du stadig garanteret utroligt lys og rummelige værelser takket være bygningens skøre design

Marques 4Hotel Marqués De Riscal: Marmor badeværelserne er nok nogle af de pæneste, jeg nogensinde har set på et hotel 

Marques 9Hotel Marqués De Riscal: Rødvinen er ikke kun for syns skyld – I vinbaren kan du deltage i smagninger, og der er et bredt udvalg af vin til salg.

Marques 13Hotel Marqués De Riscal: Tagerrassen ved siden af biblioteket har områdets bedste udsigt – Hvor lækkert er det ikke?

Marques 7Hotel Marqués De Riscal: Den indendørs pool i spa-arealet. Spaen på dette hotel er virkelig noget specielt. da behandlingerne ikke ligefrem er konventionelle 

Marques 1Hotel Marqués De Riscal: Faktisk er nogle af behandlingerne centreret omkring vin og druer! Hvad med et rødvins-bad i en tøndeformet jacuzzi? 

Marques 8Hotel Marqués De Riscal: Hotellet ligger op til Marqés De Riscal vingården, som producerer nogle fantastiske vine. Det er også muligt at booke ture hertil! 

Booking hos Hotel Marqués De Riscal

Det er et interessant hotel, synes du ikke? Det er ikke kun på grund af det iøjefaldende arkitektur, men også fordi alt omkring hotellet ser ud til at dreje sig om vin – i en smagfuld manér! Selvfølgelig er der andre tema-hoteller, men dette er en smule mere underspillet med sine mørke røde farver og sine spabehandlinger! Hvis du er interesseret i at se dette skøre hotel for dig selv, kan du tjekke priserne hos TrivagoDe sammenligner priserne fra en række forskellige hjemmesider, så du er garanteret at få den bedste pris. Men selv hvis det er uden for dit budget, skulle du stadig tage forbi hotellet, hvis du befinder dig i Rioja og er interesseret i at opleve spansk vin på tæt hold. Som jeg sagde før, har baren rigeligt med vin til salg, og vingårdsturene og smagninger er også på tapetet. Måske kunne du prøve en af vin-spa behandlingerne…

Transport til Hotel Marqués De Riscal

At komme til hotellet er lige til med Bilbao Airport kun 1½ times kørsel væk. Der er nogle meget rimelige priser fra Københavns lufthavn med kun en enkelt omstigning. Hvis du går til Skyscannerkan du få et godt overblik over, hvilke priser du kan finde – Jeg er sikker på, at du kan finde et godt tilbud! Omkring transport fra lufthavnen til hotellet kan du gå til Rome2Rio og tjekke priserne, og de fortæller dig også, hvor længe det vil tage. Du behøver endda ikke engang ekstra rejsedokumenter, når du rejser, for Spanien er et EU land. Simpelt!

Jeg har også fundet en spændende video, der ikke bare viser dig rundt på hotellet, men også viser dig, hvor centralt vin er til hotellets atmosfære – Den er sej!

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=YGujDjzuNf0

Så der er det! Hvis du leder efter en luksus tur til Spanien på et hotel, der er lidt anderledes, så kan du ikke gå galt med Hotel Marqués De Riscal! Det vandt en “Traveller’s Choice Award” for luksus tilbage i 2013 over på TripAdvisor og har også fået et “Certificate of Excellence”, så du kan være sikker på at have et fantastisk ophold. Kender du nogle andre hoteller der omhandler vin? Eller har du været på fantastiske vinsmagninsture før? Fortæl endelig i kommentarfeltet herunder!