Sol, strand og fest – Det her er verdens bedste feststrande

Vi skal da lave en strandfest? Jeg ved, I gerne vil, jeg kan næsten se jeres glade ansigter gennem skærmen! De fleste af jer har sikkert billeder af skønne, solrige strande i hovedet lige nu, på strande hvor du kan danse i bikini og shorts. Med en cocktail i hånden og fantastisk musik i ørene. Nu har du det på samme måde, som jeg har!

Uanset om du vil bruge dagen i solen og slappe af og blive solbrun (ikke solbrændt!), eller bruge natten med at feste barfodet i sandet, giver stranden dig mange muligheder for at ha’ en fed tid. Der er mange strande rundt omkring i verden, der er perfekte til en fantastisk fest, om det er nat eller dag. I dag præsenterer jeg nogle af de strande, så du ved hvor du skal tage hen på din næste party-tur!

Fest på stranden i Mykonos: Hvor stranden aldrig sover

beach_party_dancing_moonlinght_900x600-585x390

Folk der tager til Grækenland tager ofte tilbage, siger de. Jeg kan helt klart erklære mig enig, især når det kommer til den smukke ø Mykonos. Og hvis jeg skulle give dig bare en strand til denne artikel, så ville det være den kendte “Super Paradise Beach”!

Hvis du allerede kan li “Paradise Beach” med dens 500 meter himmelske sand, så se hvad der ligger lige rundt om hjørnet! “Super” Paradise Beach er endnu mere eksklusiv end dens nabo, og giver alle en fed oplevelse, med massere af sjov og fest. I sommertiden er stranden fyldt med folk, der bare vil ha det sjovt, og nyde atmosfæren. Så bliv ikke snydt når du kommer til stranden tidligt om morgenen og finder den rolig og næsten tom – alle natuglerne kommer ud omkring middag, og når de kommer, så begynder festen for alvor. De første dansere vil klatre op på bordene og få alle gæsterne på stranden i den rigtige stemning. Ja du læste den sidste sætning rigtig, det er rigtige dansere!

Intet kan stoppe dig fra at have det sjovt. Bare husk at for meget alkohol i solen kan være farligt.

Du kan finde ferietilbud til Mykonos på min tilbudsside med rejser til Mykonos

Varm, varmere, party på stranden i Ibiza

ibiza-beach-party-DJ-900x600

Er det ved at blive en smule varmt? Det tror jeg ikke! Det er ikke kun temperaturen, der stiger her på Ibiza’s fest-strand #1. Menneskemængden er også så forbandet hot, at du ikke vil tro dine egne øjne!

Ibiza har mange strandefester generelt, og også midten af øen er kendt, for sine mange klubber og barer. Men der er én strand, der især er kendt for sine fester, og det er på “Playa d’en Bossa”. Det er den længste strand på øen. Den giver dig ikke bare en fed tid, for lige ved siden af er der mange andre muligheder ned af boulevarden, der bare venter på at du tage festen til det næste niveau. Med en smule held, kan du endda møde en kendis her. Ibiza tiltrækker alle mulige slags mennesker, der kommer her og har en fed tid! So tøv ikke, og vent ikke for længe, book din næste rejse så snart som muligt og nyd den fede atmosfære og de legendariske fester på Ibiza, festens hjemsted!

Du kan finde mine bedste tilbud her på rejser til Ibiza

Har du nogensinde været til fest i paradis? Prøv det, på Copacabana

At være på Copacabana, lyder virkelig som en dag i paradis: Der er smukke, solbrune kroppe over alt, og du ser Atlanterhavet glimte i baggrunden. En fantastisk udsigt, uanset hvor du kigger hen. En drøm? Slet ikke! Copacabana er ikke bare et district af Rio de Janeiro, det er også den mest interessante og kendte strand i byen. Den er kendt for sin skønhed, og også for sine fester, og folk fra hele verden kommer her, for at nyde den specielle atmosfære. Der er mange muligheder: Vil du prøve nogle af vandaktiviteterne, såsom jetski eller dykning? Eller vil du hellere blive på stranden, og slutte dig til den dansende mængde? Faktisk behøver du ikke vælge én måde at have det sjovt på, hvorfor ikke prøve det hele?!

Et særligt højdepunkt, er nytårsaften på stranden. Til den tid kommer tusinder til stranden, for at velkomme det nye år med musik, champagne, og massere af sjov. Sammen, kan de nyde det fantastiske fyværkeri. I sidste ende er det ligemeget hvornår du kommer til Rio, om det er sommer eller vinter, det er altid turen værd

Thailand er kendt for sine fester – Og det er Sairee Beach på Koh Tao også

Fotolia_38660354_S

Koh Tao er den tredje største ø i det Indiske Ocean, og kendt verden rundt, for sine (næsten) nonstop fester. Det er næsten hver dag, at du kan tilslutte dig en fest på stranden, og især på Sairee Beach, den mest populære, på øens vestlige side. Hver dag kan du få nogle forfriskende cocktails, og nyde god musik. Og du skal helt klart besøge nogle af de udendørs barer, du finder ved siden af Sairee Beach. Nogle af barene har et fantastisk omdømme, når det kommer til fester, såsom Lotus Beach Bar, eller klubber som “Fitz” og “Chopppers”.

Om aftenen åbner klubberne dørene til enhver, der vil have en fed tid, og nyde den sydasiatiske sommer, med en cocktail i hånden, og musik fra gode live bands i ørene… senere kan de danse til fantastiske beats, fra verdensomspændende DJs, og slippe stresset hjemmefra – Dét er hvad den kendte Thailandoplevelse handler om!

En anden måde du kan nyde den perfekte fest nat i Thailand på, er “Full Moon Party” på øen Koh Phangan, lige i nabolaget. Denne kendte fest, finder sted en gang om måneden (ved fuldmåne, naturligvis), og samler op mod 40.000 gæster til stranden. Du kan faktisk sige det er mere en festival, end en egentlig strandfest. Hele stranden bliver lavet om til danseområde, og alle bare lokker folk med sin egen musik. Fuldmånefesterne organiseres af de lokale barer og klubber, lyder fedt ikke?

Hold øje med min tilbud til Thailand og øerne på min side med rejser til Thailand

Miami Beach er altid et sikkert valg for en succesfuld strandfest

Fest, livstil, kendisser, strande med uendelige palmetræer, og legendariske barer… Det er Miami! I den magiske by finder du adskillige barer og lounges langs strandvejen. Her kan du nyde utrolige cocktails, og den super afslappende atmosfære, som Florida livstilen giver dig. Og hvis du kigger efter den perfekte fest, Så behøver jeg vel ikke fortælle dig hvilken tid på året, der er perfekt for at feste i Miami gør jeg?

Den ultimative Miami fest begynder selvfølgelig, i det amerikanske fænomen “Spring Break”! Når alle universiteterne i landet har ferie, flokkes studerende fra alle stater (og andre lande verden over) ind i byen, og har deres livs fest! Hotellerne er overbooket, priserne ryger i vejret, og du gættede rigtigt, strandende er overfylde med folk.

Mest populær er South Beach, med dens nonstop party atmosfære, som du finder i enhver trendy klub. Men her kan du også nyde solen, og musikken fra verdens bedste DJs.

Hvis du ikke kan nå til Miami i Spring Break, kan du også blive en del af “Miami Winter Party”, den finder typisk sted i starten af marts i en lille uges tid.

Du kan være heldige at finde billige flybilletter og gode tilbud til Miama og resten af USA på min tilbudsside HER

Hvilken strand ville du vælge at feste på?
Måske er der en helt anden strand, hvor du engang har haft den fedeste nat? Fortæl mig om det i kommentarfeltet!