Nogle hoteller er så luksuriøse og eksklusive, at de ender på listen over de førende hoteller i verden. Denne liste indeholder over 400 hoteller, der konsekvent leverer fremragende standarder, og du vil også finde luksuriøse vandrerhjem på listen.

Et af de førende hoteller i verden er Laucala Island Resort, der er beliggende på en privat Fiji-ø. Dens fantastiske beliggenhed i paradis er ikke den eneste grund til, at dette hotel adskiller sig fra resten – det har en pool så smuk, at det kan bringe glædestårer i øjnene!

la 1

Det luksuriøse resort

Laucala Island er et drømme-resort. Øen er omkring 1400 hektar stor og er perfekt egnet til en bryllupsrejse fuld af luksus og afslapning. Størstedelen af øen er uberørt, så junglerne her er fulde af forskellige, tropiske dyr, og på de brede, græssletter kan du se heste og kvæg fredeligt græssende. Alle urter og krydderier, der anvendes i køkkenet til at tilberede lækre måltider, dyrkes i haven. Kun det bedste til gæsterne på Laucala Island Resort!

ba 2

Smuk, smukkere, smukkest!

Højdepunktet her er ikke overwater-bungalows eller villaer i midten af plantagen – nej, den helt store attraktion er den ekstraordinære pool!

la 2

Den ligger i en naturlig lagune og er delt på tværs af tre forskellige niveauer.

fast 2

En af de ting, der gør den ekstra speciel er, at forsiden er indkapslet i glas. Det gør ligesom et eller andet, synes du ikke?

fast 3

En ferie på Laucala Island Resort er desværre for de fleste af os noget, der er lidt ud over rejsebudgettet – men hvem ved? Måske det er dig, der finder i lotte næste gang 😉