EM i fodbold er i gang, og spillere fra hele Europa er samlet til dette års sportslige højdepunkt. Selvom Danmark ikke er med (og så behøver vi ikke snakke mere om det!), så er jeg jo vild med at rejse. Her er en lille tur, der viser dig Europas hotteste spillere og deres hjemstavn. God fornøjelse 😉

Olivier Giroud, Chambéry

Fodbold 1
Photo: Wikimedia Commons – CC-BY-2.0

Olivier Giroud: Jeg kunne ikke starte en top 10 uden én fra værtslandet, kunne jeg? Ikke blot er han er en flot fyr, så er han også en vigtig spiller hos Arsenal, og jeg tror på, han kommer til at gøre det godt i gruppe A!

fodbold 2
Photo: pixabay – CC0 1.0 Universal

ChambéryEt sted med smukke kulisser og imponerende landskab. Oplev Elefant springvandet eller tag en tur til Lake Bourget. Eller hvad med at prøve fondue eller raclette? De er kendt for det her!

Gerard Picqué, Barcelona

fodbold 3
Photo: Flickr – CC BY 2.0

Gerard Picque: Til trods for et fransk navn, så forsvarer denne Barcelona-mand den spanske side. Med øjne som disse, er det ikke noget at sige til, at angriberne ind i mellem har det lidt svært… Det kommer til at blive spændende at følge ham og resten af det spanske mandskab.

fodbold 4

Barcelona: Den smukke catalanske hovedstad … Jeg bliver aldrig træt af at fortælle dig om alle dens skønheder;) Hvis du vælger at udforske Picques hjemby, hvorfor så ikke starte med en tur på Las Ramblas og opleve Sagrada Familia og Parc Güell? En utrolig by at tage på eventyr i, og der er masser af kulturelle seværdigheder at kaste sig over.

Cristiano Ronaldo, Funchal

fodbold 5
Photo: Photo Works / Shutterstock.com

Cristiano Ronaldo: Denne portugisisk stjerne leverer imponerende præstationer sæson efter sæson. Og ja, det er selvfølgelig pga. alle de mål, han scorer, jeg placerer ham på denne liste … det er rent tilfældigt, at han også er ganske køn at se på samtidig 😉

fodbold 6

Funchal: Hvis du ikke kender til dette smukke sted på øen Madeira, så får du i det mindste lidt brugbart med fra denne artikel! 😉 Denne portugisiske destination kan prale af smukke strande og blændende vild skønhed. Tag på en tropisk safari, en vandretur op i fantastiske højder, eller bare smag lækre fisk- og skaldyrsdelikatesser.

Mats Hummels, Bergisch Gladbach

fodbold 7
Photo: AGIF / Shutterstock.com

Mats Hummels: Borussia Dortmund-forsvaren, hvis stærke hovedspil kun bliver overgået af hans skønhed. Charmerende, talentfuld – absolut værdig på denne liste!

fodbold 8

Köln: Ja, jeg ved godt, at Mats Hummels ikke er født i Köln, men det er en af de smukkeste byer i Tyskland, og det er så tæt på hans hjemby, at det går! Hvis du aldrig har besøgt dette sted, anbefaler jeg, at du gør det med det samme. Den smukke domkirke og hele byen vil charmere dig. Det er en hip by, og det er den perfekte destination for en weekendtur.

Shane Long, Gortnahoe

fobdold 9
Photo: Wikimedia Commona – CC BY-SA 3.0

Shane Long: 19 mål i 59 kampe for drengene fra Irland. Han er en solid klippe og kan gøre en forskel for det irske mandskab. Jeg håber, Irland kommer langt i turneringen 😉

fobdold 10

Shane Long er fra Gortnahoe County Tipperary, som er placeret i den sydvestlige provins i Irland. Oplev Cliffs of Moher i County Clare , Kong Johns Slot i Limerick og alt midt i mellem! Her venter fantastisk eventyr og natur.

Robert Lewandowski, Warsaw

fodbold mak
Photo: Vlad1988 / Shutterstock.com

Robert Lewandowski: Denne polske angriber er formentlig en af de bedste spillere i øjeblikket. Og udover at kunne drible og finte, så er han også en flot fyr! Efter en stor sæson med sin klub Bayern München, forventer jeg at se store ting fra ham til EM.

fodbold

Warszawa: Fik kælenavnet Phoenix City efter talrige tragedier under Anden Verdenskrig, og indbyggerne rekonstruerede den sten efter sten. Warszawa er en smuk by nu, og jeg er nødt til at opfordre dig til at besøge den. Glæd jer til historisk og farvestrålende arkitektur, gode shoppingmuligheder og et sprudlende natteliv.

Andrea Pirlo, Flero

fobdold 11
Photo: Photo Works / Shutterstock.com

Andrea Pirlo: Den mørke og smukke mand, som enhver kvinde drømmer om at have ved sin side. Pirlo på 36 år har ikke mistet et gram af sit talent i hele karrieren! Han kan godt betegnes som Italiens nationalhelt. Alt held og lykke til Italien herfra 😉

fodbold 12

Milan: Du kender de steder, du bare bliver nødt til at se én gang i dit liv? Dette er absolut et af de steder! Overskygget dette år af World Expo, har folk tendens til at glemme, hvor bemærkelsesværdigt selve byen faktisk er. Kulturhovedstad og mode, byen er perfekt til en kort bytur. Historieelskere kan besøge de antikke ruiner af Colonne di San Lorenzo, der er et vidnesbyrd om tidspunktet for det romerske imperium.

Axel Witsel, Liege

fodbolds fmap
CP DC Press / Shutterstock.com

Axel Witsel: Den belgiske stjerneparade kan gå hele vejen, ifølge Euroman. Og det er vi mange, der ser frem til. Ikke mindst på grund af Axel Witsel, der helt sikkert kan bringe spænding i gruppe E.

fodbold 13

Liege: Denne charmerende, lille by i Belgien er fuld af liv og kan prale af mange studerende. Hvis du kan lide at feste og nyde en god øl med vennerne, så passer Liege perfekt til dig. Oplev Coteaux de la Citadelle, eller besøg den imponerende katedral i Liège. Især kunst- og arkitekturfans kan glæde sig til denne by.

Gareth Bale, Cardiff

fodbolds 14
Photo: Marcos Mesa Sam Wordley / Shutterstock.com

Gareth Bale: Født i Cardiff. Bale spiller nu for Real Madrid sammen Christiano Ronaldo, der tidligere er nævnt. I årenes løb er han vokset som kernen på det walisiske hold, og er stor del af årsagen til deres kvalifikation. Talentfuld og smuk, jeg ser frem til at se Wales spille!

fodbold 15

Cardiff: Hovedstaden i Wales er en lille storby, der kan prale med en autentisk bymidte og et smukt slot. Det er også det perfekte sted for en fadøl eller lidt shopping. En vidunderlig by til en miniferie.

Jesus Navas, Los Palacios Villafranca

fodbolds 17
Photo: Maxisport / Shutterstock.com

Jesus Navas: Med de der øjne…. Så er det da ikke den store overraskelse, at han endte på listen? 😉 Den unge midtbanespiller skal performe denne sommer! Oprindeligt fra regionen Sevilla, og nu spiller han for Manchester City. Han er en del af det spanske hold, der generelt har nogle rigtige lækr… Jeg mener, lærerige  og dygtige spillere.

godbold 19

Sevilla: Den sidste by på vores fodbold-Europatur, men absolut ikke den mindst smukke! Sevillas charme er svær at stå imod. Fuld af skatte og kulturoplevelser. Og vejret er også dejligt … så det sætter jo bare prikken over i’et;)

Og voila, det var det! Sig mig, hvem er dine EM 2016 darlings? Og hvem mon vinder denne sommer? Jeg vil gerne høre din feedback!