Få inspiration til ferien! Perfekt til familien, der gerne vil opleve et af de mange lækre vandlande i Europa. Se, hvilke valgmuligheder, I har!

Tag jer i agt, vandhunde! Her er de ti fedeste vandlande i Europa – en uforglemmelig badeoplevelse venter dig!

Langsomt, men sikkert, er de kolde vintertemperaturer ved at skifte. Mange af jer er sikkert ved at planlægge sommerferien. Hvis du er en af ​​de heldige, der allerede er i gang med at booke din sommerferie, har jeg en god idé til dig: hvad med et besøge et vandland? Hvem ved, måske er din næste destination ikke så langt fra en af ​​de mest spektakulære vandlande i Europa, og måske kan du tage et smut forbi. Lad os undersøge nærmere!

Top 10: Europas bedste vandlande

Tropical Island | WaterPark | Aqualandia | Splash Water Slide Park| Weissenhäuser Strand | Fasour Watermania Water Park Siam Park| The Reef | Therme Erding | Alton Towers

1. Tropical Islands – Indendørs tropeparadis nær Berlin

En times kørsel fra Berlin finder I Tropcial Islands – en spændende forlystelsespark for hele familien. Glæd jer til at udforske et landskab bestående af regnskove, strande og laguner. Og gør det i dejlige, varme 26 grader. Under en kæmpe kuppel gemmer Europas største indendørs ferieparadis sig. Tropical Islands er gennemført ned til mindste detalje med en konstant temperatur på 26 grader. Tag en dukkert i det lækre tropiske hav, byg sandslotte langs stranden, nyd en drink i tropebaren, eller kravl alle 27 meter op til toppen af vandrutsjebanen for at tage turen ned i flyvende fart. Tag et spil minigolf, flyv med luftballon under kuplen, eller udforsk regnskoven, der er hjem til omkring 50.000 planter og har et areal på intet mindre end 10.000 m². Afslut dagen med et hyggeligt måltid på en af de mange lækre restauranter i Tropical Islands.

Tilbud på badelandet Tropical Islands

2. Faliraki WaterPark – Vandsjov på Rhodos

Rhodos er en af ​​de mest populære græske ferieøer. En ferie på Rhodos er en uforglemmelig oplevelse for mange turister – især hvis et besøg i det legendariske vandland i Faliraki er på dagsordenen. En bølgebassin, mange adventurepools og spændende vandrutsjebaner garanterer en masse sjov i vandet. For de yngre gæster er der en eventyrlig piratpool, hvor der er et piratskib med minivandrutsjebaner og vandstråler. De ældre gæster kan opleve spændingen ved den stejle kamikazerutsjebane. Hvis du kortvarig ønsker at køle af uden at hoppe i en af de mange pools, skal du bare smutte hen til vandspanden. Hvert tiende minut vil den enorme spand, som er monteret på et tårn, hælde omkring 1000 liter vand på de badende. Det er hvad jeg kalder en rigtig afkøling! I år åbner Faliraki Waterpark dørene 8. maj og lukker i slutningen af ​​oktober.

Se billige rejser til Rhodos

fali vp

 

3. Aqualandia Jesolo – Italiens største vandland i Adriaterhavet

Aqualandia vandland i Jesolo, som ligger kun få kilometer fra Venedig, er Italiens mest populære og største vandland. I parken, der strækker sig over næsten 80.000 m², vil du finde 26 spændende og forskelligartede attraktioner, som er spredt over syv forskellige temaområder. Hvis du søger eventyr, så er Captain Spacemaker ideel til dig. Det er en af ​​de højeste vandrutsjebaner i verden. Her vil du blive slynget ned ad en 60 graders nedstignign i en gummibåd og nå hastigheder på op til 100 kilometer i timen – ren galskab! For de mindre badende, er Funnyland absolut et besøg værd. Det er et særligt område for børn, der ikke kun er udstyret med vandrutsjebaner, men også har kølige parader og shows, sjove klovne og tegneseriefigurer. Som du kan se, har Aqualandia noget for enhver smag. Du kan besøge badelandet i år fra den 27. maj.

Tag et kig på mine ferier i Italien.

4. Slide & Splash Waterslide Park – Badeland i Algarve

Solrige Portugal er meget populær blandt strandglade turister, især den sydligste ferieregion af landet – det smukke Algarve. Hvis du tager på ferie her, er der meget at lave ud over at slappe af på stranden. Et af de mest populære udflugtsmål er Slide & Splash Waterslide Park i det solrige Lagoa. Kæmpe vandrutsjebaner, herunder en stejl kamikaze og tornadorutsjebane, en adventurepool og underholdende shows, sikrer sammen, at hele familien vil få noget for pengene, når I besøger vandlandet. Uanset om det er en tempofyldt rutsjetur, et spændende krybdyrshow eller en slapper i afslapningsområdet – der er noget for alle her. Og tro mig, et besøg i Slide & Splash Waterpark er prikken over i’et på enhver badeferie til Algarve. I år vil du være i stand til at suse ned ad rutsjebanerne allerede – parken åbnede 3. april.  

Rejser til Portugal 

17.04.19

Solferie på Algarvekysten

En uge på algarvekysten inklusiv fly t/r

Glæd jer til at dase på Algarve kystens uendelige og gyldne sandstrande. Dette tilbud fra Travelmarket.dk inviterer jer med på dejlig solferie til Algarvekysten! Solferie på Algarvekysten De billigste rejser er fra København. I kan rejse billigst på disse datoer:  27. april: 8 dage i Faro, på uspecificeret hotel, uden pension, og med fly t/r: Pris fra […]

10.04.19

Sol- og strandferie på Algarvekysten

1 uges ferie inklusiv fly og transfer på et hotel tæt på strand og by i Albufeira

Glæd jer til at dase på Algarvekystens uendelige og gyldne sandstrande. Dette tilbud fra Sunweb inviterer jer med på en dejlig strandferie på Algarvekysten! Når I rejser med Sunweb til Algarvekysten, har I mulighed for at tage med på udflugter (mod betaling). I kan for eksempel tage med til den vestlige del af Algarvekysten, hvor […]

5. Weissenhäuser Strand – Badeland i Nordtyskland

Besøg et af Tyskland største vandland, prøv en af de hurtigste vandrutsjebaner. Dét er det, som er på menuen her ved badelandshotellet Weissenhäusser Strand i det nordlige Tyskland. Der er en stor flydende legeplads med mere end 400 m² legeareal, som alle børn og “vandhunde” elsker. Her er stier og løbegange, der forbinder de mange oplevelser og aktiviteter, spredt ud på 3 etager. Her er springvand, gejsere, vandkanoner og transportbånd – og mange andre sjove aktiviteter. “Water World” har også 3 vandrutsjebaner, og oppe i 10 m. højde sidder der en “kæmpespand” med ca. 1.600 liter vand, der kommer væltende ned over jer med jævne mellemrum. Hold øje med spanden! “Water World” er et garanteret hit for alle vores små gæster – og for deres legeglade forældre! Inde midt i det subtropiske badeland kan vi invitere jer indenfor i et stort wellness-område og saunalandskab. Her kan I finde både velvære og afslapning, mens I benytter jer af sauna, dampbad og meget mere.

Gå til mit tilbud på badelandet Weissenhäuser Strand.

6. Fasouri Watermania Water Park – Et 100.000 m² stort vandparadis

Hvis du planlægger en ferie på Cypern og tilfældigvis skal opholde dig på den sydlige del af øen, bør du helt sikkert tage en tur til Fasouri Watermania Waterpark. Kravl op ad trappen, kast et blik ned og dyk ned i vandet! Mere end 30 spændende rutsjebaner og mange flere attraktioner sikrer en uforglemmelig oplevelse i vandet. Små eller store, unge eller gamle – den unikke Fasour Watermania Waterpark på Cypern er egnet for alle. Her er de kreative navne på nogle af attraktionerne: Black Cannons, Triple Tube Slide, Black Hole & Extreme Black Hole Slides. Ud over de mange spændende attraktioner, er der også områder, hvor du kan slappe af, såsom den såkaldte Lazy River eller endda i det separate massageområde. Den perfekte kombination af spænding og afslapning – for hele familien! Afhængig af vejret er vandlandet åbent fra 6. maj til 30. oktober.

Se billige rejser til Cypern

cypern bade 1

7. Siam Park – Europas største vandland på Tenerife

TripAdvisor udvalgte for nylig de 25 bedste vandlande i Europa – baseret på virkelige anmeldelser fra rejsende, der allerede har besøgt dem. Europas største vandland, det unikke Siam Park i Costa Adeje på den populære kanariske ø Tenerife, indtog førstepladsen. Det spektakulære vandland har en thailandsk stil, og dette afspejles i alle parkens attraktioner. De største højdepunkter her er uden tvivl rutsjebanen med frit fald, der fører gennem en hajtank til sidst, men også verdens længste kunstige flod, som du kan cruise langs i et dæk eller en jolle. Der er endda et flydende marked her! For at sikre, at selv de yngste gæster får de bedst mulige oplevelser, er der en særlig vandlegeplads, hvor de virkelig kan boltre sig. Siam Park er åben hele året rundt! Fra 1. maj til 31. oktober er parken åben fra 10:00 til 18:00, og fra 1. november til 30. april er den åben fra 10:00 til 17:00.

Se mine pakkerejser til Tenerife

Siam park

8. The Reef – Tropisk vandland i Nordjylland

Velkommen til Caribien – i Danmark – og fortryllende oplevelser i vores 1500 kvm store tropiske badeland. Med palmer, klipper og bølgeskvulp i det caribiske badeparadis og eksotisk kolonistil overalt på hotellet, er illusionen om sol og sommer perfekt. I The Reef er der en kanal, som gør det muligt at svømme fra det indendørs vandland ud under åben himmel, hvor man hele året rundt kan bade i den opvarmede pool, gå i sauna, nyde spaen eller hygge på soldækkets luksus resort. Det indendørs vandland består af over 10 forskellige pools til enhver smag og for hele familien.

Læs mere om badelandet The Reef og bestil.

9. Therme Erding – Verdens største wellness landskab ved München

Under det gigantiske glaskuppel-tag og de mere end 300 palmer ligger den afslappende, turkisblå lagune, Thermenparadies. Her kan I opleve de beroligende effekter af det 34-40 grader varme, termiske mineralvand fra Therme Erdings officielt anerkendte kilde. Er vejret til det, kan den 25 meter høje glaskuppel endda åbnes, og I kan svømme rundt og solbade i det fri! I bølgebader, Wellenbad, sørger en specialdesignet bølgemaskine for at udsende alt fra blide skvulp til den tre meter høje ‘Big Wave’. Crazy Rivers’ blide strøm fører jer ud til det store udendørs pool-område med poolbar og solstole, og i området Galaxy Erding er det rent nedadgående på de 26 forkellige vandrutsjebaner.

Tilbud på Terme Eding: Fra 481,-

TE_VitalTherme_Panorama-Thermal-Außenbecken

 

10. Alton Towers – Badeland i det Nordlige England

Dette badeland i Staffordshire er knyttet til Alton Towers theme park og resort, som tiltrækker mere end to millioner besøgende om året. Badelandet, kendt som Cariba Creek indtil 2009, byder på render, slisker, en flod og spabad. Rush ‘n’ Rampage og Master Blaster giver drejninger, vendinger, og tonsvis af sjov, mens Lagoona Bay tilbyder en mere afslappende oplevelse. Alton Towers Water Park er åben hele året.

Se mine rejser til England her

Alton Towers

Se mine tilbud på badeferie og badelande her