Du har penge, masser af penge, men simpelthen ikke tid nok til at bruge dem. Kender du det? Højst sandsynligt er svaret “nej”, men derfor fortjener du alligevel at kende til disse 7 -stjernede hoteller, der er fyldt med luksus. Vidste du, at Spanien også er på denne liste? Læs videre og se hvilke 7-stjernede hoteller, der har fundet vej til listen. Og hvis du klikker dig ind på linksene, kan du se priser. Bare liiiiige for at tjekke 😉

7-stjernede hoteller er en slags snyd

Faktisk eksisterer 7-stjernede hoteller ikke rigtigt, da den højeste kategori er 5 stjerner. Men alligevel er der nogle hoteller, der gør sig fortjent til at sprænge skalaen.

luksus 1

Burj Al Arab Jumeirah – Dubai

Dubai rimer på store biler og luksuriøse hoteller. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at et af byens vartegn er Sejlet – hotellet Burj Al Arab Jumeirah. Yep, det er det berømte hotel med facon som et sejl. Her hersker den perfekte fusion mellem rigdom, høj service og sans for detaljerne. Tag et kig på billederne nedenfor. Det ser godt ud, ikk? Prisen? Den er i den høje ende!

Emirates Palace Hotel – Abu Dhabi

Fra Dubai til Abu Dhabi. Emirates Palace Hotel har selvfølgelig sin egen, private strand med en marina, da der skal være plads til gæsternes yachter. Får du brug for det, så kan du have din egen butler. Her er limousineudlejning, og hvis du har meget travlt, så er der også mulighed for at leje en helikopter eller privat fly.

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa – Spanien

¡Vamos a España! Nu skal vi til Spanien. Her er der nemlig også 7-stjernet luksus. The Jumeirah Port Soller Hotel & Spa byder på luksuriøst design og arkitektur, der er Instagram-værdigt 😉 Her venter der jer en luksusoplevelse, hvor du vil føle dig som en stjerne.

Laucala Island Resort – Fiji

Paradis venter på dig på Fiji. Her finder du nemlig Laucala Island Resort! Uberørte strande og hvidt sand, panoramaudsigt og forkælelse. Tilbring en ferie her, og du vil huske den resten af dit liv.

TownHouse Galleria – Italien

Da jeg sagde tidligere, at der ikke findes 7-stjernede hoteller… TownHouse Galleria i hjertet af Milano er faktisk et officielt 7-stjernet hotel. Beliggende i et af verdens ældste indkøbscentre er dette sted for dem med lommen fuld af guld! Limos, helikoptere og private jetfly – den slags 😉 Finder du luksus her? Ja, er det korte svar.

Pangu 7 Star Beijing – Kina

Pangu 7 Star Beijing i Kina vil du blive forkælet med fantastiske suiter med forblændende udsigter over byen. Indretningen er skabt af den berømte, italienske designer Ricardo Bello Dias, der har formået at kombinere østlige og vestlige elementer i en elegant og naturlig stil. Kunne det mon friste?

Karkloof Safari Spa – Sydafrika

Luksus i naturskønne omgivelser? Lyder det fristende, så er Karkloof Safari Spa dit sted. Her er lokal kultur og natur i en skøn blanding med luksuriøse faciliteter. Her er 16 luksusvillaer, som alle har fantastisk indretning, og hvor I kan komme helt ned i gear.

Er 7-stjernede hoteller også de dyreste hoteller i verden?

Men bare fordi nogle hoteller på en eller anden lidt mystisk og magisk vis gør sig fortjent til 7 ud af 5 stjerner, så er de ikke nødvendigvis de dyreste hoteller i verden. Hvis du vil se hvilke hoteller, der i 2016 var de dyreste hoteller i verden, så skal du læse min artikel “De fem dyreste hoteller i Verden – Holidayguru.dk