Smukke strande i Sardinien, betagende ditto på Algarvekysten, eventyrlige lyserøde søer og stemningsfyldte feststrande – alt dette har jeg allerede præsenteret dig for her i mit rejsemagasin. Men jeg ville ikke være din Holidayguru, hvis jeg ikke altid var på udkig efter nye steder, der vil gøre dig fuldstændig målløs, og i dag har jeg fundet fem strande, som nærmest er for smukke til, at man kan tro sine egne øjne! Lad os tage et kig på disse fortryllende bugter og drømme lidt…

Strand bucket list1

Lysende strande på Vaadhoo Island

Disse billeder er simpelthen for vilde – det ser helt surrealistisk ud! Strandene på Vaadhoo Island i Maldiverne lyser op i en forbløffende blå farve og ser ud, som om nogen har kastet diskolys i havet. Hvor sejt er det? Dette magiske lys er helt naturligt og forårsages af bioluminescerende mikrober. Endnu en gang har naturen noget helt specielt at byde på!

Ein von K h a n t K y a w H t i n (@kennico.dreams) gepostetes Foto am

Barbiestrand i Sardinien

Det lyserøde sand på Spiaggia Rosa-stranden i Sardinien vil sikkert tiltale mange med en svaghed for den fine farve. Kombineret med det turkisblå vand gør det denne ekstraordinære strand et utroligt syn, som ikke kun Barbie vil være vild med 😉 Og det bedste af det hele: Du behøver ikke rejse om på den anden side af Jorden for at opleve dette naturlige fænomen – Italien er kun et stenkast væk. Hvem vil med til Barbie-stranden

Endnu en lyserød strand – denne her i Indonesien

Hvis du tror, at Sardiniens lyserøde Spiaggia Rosa er den eneste lyserøde strand i verden, så tager du helt fejl. Der er også rosa strande i Indonesien, for eksempel, eller mere specifikt, på Flores Island. Det lyserøde sand på denne lille ø er noget lysere end Spiaggia Rosa-stranden, men hey, det er da stadig ret ekstraordinært!

Balos Beach på Kreta

Mens vi er ved emnet lyserøde strande, må vi ikke glemme Balos strand på Kreta! Denne bemærkelsesværdige strand på øens vestkyst er en af ​​de smukkeste bugter i hele Grækenland og tiltrækker mange besøgende. Med himmelske udsigtspunkter som dette er det ikke underligt! Se bare det krystalklare vand og pink sand – åh, hvor ville jeg gerne ligge på denne strand lige nu!

Hidden Beach i Mexico

Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne introducere dig for den romantiske Hidden Beach i Mexico. Som navnet antyder, er denne strand ikke så let at finde, da den ligger under en kæmpe klippe og er kun tilgængelig gennem et hul. Hvis du vil besøge denne strand, er det bedst at booke en rundvisning til Marietaøerne. Der kan du forvente en virkelig unik atmosfære, der vil feje benene væk under dig. Tjek den ud her:

Nå, jeg tror jeg har sagt nok, ikke? Disse 5 strande er helt utrolige! Jeg synes, ​​at alle, som har mulighed for det, bør besøge disse steder mindst én gang i deres liv. Jeg har i hvert fald føjet dem til min bucket list.