Har du overvejet, hvilke trends der er inden for fastfood i resten af verden? Jeg har fundet nogle (skøre) bud til dig her!

På mine rejser rundt omkring i verden har jeg allerede været så heldig at smage masser af lækre snacks, men ud over de delikate små retter har jeg også set nogle helt skøre ting på menuen! Tjek disse fastfood-trends, jeg har fundet til dig…

Løber din mund allerede i vand, når du tænker på saftige burgere, lækre hotdogs og velsmagende is? De følgende former for fastfood er mildt sagt en smule anderledes, end hvad man normalt forbinder med en velsmagende snack på farten. Du vil måske ligefrem miste appetitten efter at have set denne liste! Hvad tænker du for eksempel om sorte burgere, is med bacon eller pommes frites med chokoladesauce?

Skør fastfood fra hele verden

Sort burger | Aka Samurai Burger | Grå burger | Brune/hvide pommes frites | Sort is |

KitKat sandwich | Is med bacon | Ninja Dog | Spiselig neglelak

 

Sort burger

Tjek lige denne grusomme, kulsorte Whopper, som du kan finde i blandt andet Japan. Fin og uappetitlig! Ved første øjekast tror man måske, at burgerbollen bare har ligget for længe i ovnen, men den er faktisk blevet farvet med farvestof fra vegetabilsk kulstof. Den skulle dog stadig smage virkelig godt!

sort-burger

Aka Samurai Burger

Har du nogensinde set lignende? En rød burger? Skørt! Det er ikke kun bollen, men også osteskiverne, som er blevet farvet med rødt tomatpulver. Hvor kan man så finde denne funky burger? I Japan, selvfølgelig, for der er det åbenbart super trendy at farve maden i alle mulige farver, så den ser så sindssyg ud som muligt. Om det så er sort, grå eller rød… Faktisk bare alt andet end normalen.

Moderne Kinaburger

Der er et eller andet ved den her, som bare ser forkert ud… I Kina har de simpelthen grå burgere. Burgerbollerne kaldes dampbrød og selvom det grå brød ikke ligefrem ser appetitligt ud, elsker kineserne det. Jeg tror ikke lige, jeg ville prøve den her! Hvad siger du?

Brune og hvide pommes frites

Hvad går altid hånd i hånd med en god burger? Det gør pommes frites selvfølgelig! Men visse steder i Asien forsøger man sig med pommes frites på en lidt anderledes måde – “McChocoPotato”! Jep… Du læste rigtigt. Chokolade! Fritterne serveres simpelthen med hvid- og mælkechokolade. Kombinationen af de salte kartofler og den søde chokolade skulle være helt fantastisk. Jeg ville dog nok ikke spise dem til en burger, men jeg ville ikke udelukke dem som en sød dessert…

Sort is

Eftersom vi allerede er i gang med desserterne, vil jeg også vise dig den næste skræmmende trend inden for sort mad – sort is. I New York står folk i kø uden for Morgenstern’s Finest Ice Cream for at prøve den nye, usædvanlige smag “sort kokosaske“. Den sorte is får sin farve fra kul, som stammer fra resten af kokosnøddeskaller. Kullen skulle endda være sund, og selvom isen egentlig er lavet af revet kokos, kokosmælk og kokosfløde, siger de fleste folk, at den faktisk smager af vanille. Interessant, ikke? Men det slutter ikke ved den sorte is, for jeg har fundet mere underlig fastfood til dig.

Doch nicht nur in New York – schwarzes Vanilleeis aus der Hauptstadt – lecker! #schwarzeseis #blackicecream

Ein von glowbus (@goglowbus) gepostetes Foto am

KitKat sandwich

I Asien, nærmere bestemt Thailand, har jeg oplevet en ægte ice cream sandwich – altså et par kugler is mellem to skiver (ret tørt) toastbrød. Ikke lige noget for mig! I Japan kan man nyde en dessert bestående af en KitKat-chokolade med flødeskum og kandiseret appelsin i en sandwichbolle. Var det noget?

Late night snack #kitkatsandwich #firstkitchen #kitkat #onlyinjapan

A post shared by @tweetseahorse on

Is med karamel og bacon

I USA kan man nu få valnøddeis med karamel… Det er der ikke noget mærkeligt i, men vent bare… Isen serveres ikke kun med karamelsauce, men også med bacon. Denne interessante kombination skulle smage rigtig godt, men jeg ved ikke helt. Se den selv.

Ninja Dog i Ikea i Japan

Du ved, hvordan det er – en hurtig tur i Ikea efterfulgt af nogle kødboller eller en hotdog. Det er sådan, vi kender det hjemmefra, men sådan er det ikke i Japan. Derovre er der dukket noget ganske interessant op i de store møbelvarehuse – Ikeas 10-års jubilæum i Japan blev fejret med en overraskelse: Kulsorte hotdogs. Ligesom med al den anden sorte mad er hotdog’en også farvet med (bambus)kul, hvilket faktisk skulle have en udrensende effekt. Ren detox! I dette tilfælde er det heller ikke bare brødet, der er farvet – selv pølsen er sort, hvilket selvfølgelig får snacken til at se endnu mere underlig ud. Har du lyst til den svenske fastfood?

Spiselig neglelak fra KFC

Er du klar? KFC har nu lavet en neglelak, som vil få dine fingre til at smage fantastisk! Den har den samme blanding af urter og krydderier som der er i den stegte kylling fra KFC. Fastfoodgiganten tester både “Fried Chicken Original Recipe” såvel som deres “Hot & Spicy” smagsvariant.

Så… Er du sulten endnu? Eller har du pludselig mistet appetitten efter at have set disse skøre trends inden for fastfood? De er lidt mærkelige, men nogle folk ynder tydeligvis at prøve dem. Hvad med dig?