Træk stikket og nyd naturen, mens I bor på et af Gardasøens smukkeste hoteller … Lyder det ikke himmelsk? Jeg har her fundet en række skønne hoteller ved Gardasøen.

Gardasøen er et sandt ferieparadis, og det er ikke uden grund, at det betragtes som et af de smukkeste ferieområder i hele Italien. Dybt, blå vand, maleriske landsbyer og betagende natur er blot nogle af grundene til, at folk strømmer til Italiens største sø. Hvis det lykkes for dig at finde et skønt sted at bo, så kan din ferie næsten ikke blive smukkere! Uanset om det er et hotel for aktive feriegæster, et luksushotel med masser af wellness-faciliteter eller et simpelt sted, der gør, at du føler dig godt tilpas.  Så har jeg her udvalgt nogle lækre hoteller ved Gardasøen, så der er noget for enhver smag.

 

Skønne hoteller ved Gardasøen

Aktivhotel Santalucia | Lefay Resort & Spa | Wellness Hotel Casa Barca

Villa Sostaga Boutique | Villa Cordevigo Wine Relais

Aktivhotel Santalucia, Nago Torbole

Hvis du ønsker, at din ferie skal indeholde så meget aktivitet som muligt, så er Gardasøen ikke et dumt sted. Hvis du vælger et hotel, der passer til dine behov, såsom Aktivhotel Santalucia, som ligger på den nordlige bred af søen, så har du en perfekt ferie. Uanset om det er mountainbike, vandreture, klatring eller kajak, så vil gæsterne blive tilbudt alle former for udendørsaktiviteter, der passer til dem. Ønsker du at smække fødderne op efter en begivenhedsrig dag, så bliver du glad, når du hører, at der er en 3000 m² stor, privat have med palmer, oliventræer og pool, og endda også et fantastisk wellness-område.

Lefay Resort & Spa Lago di Garda, Gargnano

Elsker du luksus, og ønsker du at leve det luksuriøse liv på din ferie? Så skal du helt sikkert gå efter det 5-stjernede Lefay Resort & Spa, der ligger i den storslåede landsby Gargnano. Kun få meter fra den vestlige bred af Gardasøen bor I i elegante suiter, der er indrettet med naturlige materialer. Gå pragtfulde ture ved vandet, besøg saunaen i det fantastiske wellness- og spacenter og forkæl dig selv med et måltid i hotellets restaurant med udsigt over søen. La dolce vita på fineste vis – det bliver ikke meget bedre end dette!

 

Wellness hotel Casa Barca, Malcesine

Vores næste fortryllende hotel ligger i en smuk landsby ved navn Malcesine, lige nord-øst for søen. På det 4-stjernede Casa Barca er wellness det primære fokus: Hotellet er beliggende på den smukke østlige bred af søen, og gæsterne kan slappe af i timevis omgivet af idylliske natur. Når du bliver træt af den udendørs pool, kan du trække dig tilbage til wellness-området med jacuzzi, sauna og swimmingpool. Lille, men mægtig – den bedste måde at beskrive dette sted på!

 

Villa Sostaga Boutique, Navazzo di Gargnano

Er luksus for dig at have tid til dig selv og glemme alt andet, der foregår omkring dig? Hvis ja, så vil du være i gode hænder på Villa Sostaga over på den vestlige bred af søen. Dette hotel lægger stor vægt på at tilbyde luksus, der ikke er materialistisk – tænk på det som “luksus for sjælen”! Forkæl dig selv med en afslappende massage og nyd udsigten over den storslåede sø og de omkringliggende landskaber. Jeg er sikker på, du kan allerede fornemme, hvor afslappende det må være at bo her!

 

Villa Cordevigo Wine Relais, Cavaion Veronese

Cavaion Veronese er et område med 5.000 indbyggere tæt på Bordolino, som ligger på den sydlige bred af søen. Det er præcis her – eller for at være mere præcis – i midten af en romantisk natur park, hvor du finder den unikke Villa Cordevigo Wine Relais, en historisk ejendom, der tager dig tilbage til det 18. århundrede. En gang hjemsted for adskillige adelsfamilier, i dag er det uden tvivl et af de smukkeste hoteller ved Gardasøen, hvis ikke hele Italien. Romantiske værelser og suiter skaber et paradis, hvor alle vil føle sig hjemme – ikke at forglemme den traditionelle vinkælder, en storslået restaurant og en spa, der ikke lader noget tilbage at ønske sig Her går drømme i opfyldelse!

Hold ferie ved Gardasøen

Jeg ville absolut ikke blive overrasket, hvis du fortalte mig, at drømmen om en ferie ved Gardasøen pludselig er blomstret op! Og det behøver ikke at forblive en drøm. Gardasøen er den perfekte destination for en kør-selv-ferie. Turen hertil tager cirka 12 timer fra den dansk-tyske grænse. Så der er kun to spørgsmål, du bør stille dig selv; hvornår skal bilen startes, og hvor vil du bo?

Nu er du næsten klar til at rejse ned til Gardasøen, du mangler bare lige at finde ud af, hvad du skal opleve og se ved søen. Det kan du læse mere om, samt finde gode ferietilbud til Gardasøen på min side “Ferie ved Gardasøen – Holidayguru.dk“.