I Danmark har medarbejdere ret til en række feriedage om året. Og selvom der er helligdage, der giver en ekstra fridag i ny og næ, så er der faktisk en måde at få dobbelt, ja sågar tre gange så lang en ferieperiode. Du får her en oversigt, som viser, hvordan du kan få mest ud af dine feriedage i 2017.

Hvis du placerer dine feriedage taktisk i forbindelse med helligdagene, så kan otte velfortjente feriedage for eksempel resultere i 18 dages fri.

Bro-dage: få mest ud af dine feriedage

I 2017 er der flere perioder, hvor bro-dagene kan bruges. I påsken kan man tage 3 feriedage, men det er faktisk 10 dages fri, der kan nydes. De tre feriedage tages den 10., 11. og 12. april, og det betyder, at de ligger mellem weekenderne og bygger bro og forlænger ferien. Derfor navnet ‘Bro-dage’. Der er fire perioder i 2017, hvor det giver god mening at bruge sine velfortjente feriedage.

grafik_brueckentage_dk_04

Konceptet med “bro-dage” er ikke rocket science 😉 Men det er måske ikke noget, man lige husker på, når ferien skal planlægges. Jeg blev i hvert fald selv overrasket over, hvor stor en forskel det kan gøre, hvis feriedagene placeres korrekt i forhold til helligdagene.

Og nu hvor du har fundet ud af, hvordan du bedst muligt kan få flest mulige sammenhængende feriedage i 2017 – hvor skal du så rejse hen?
Du kan naturligvis altid følge med her på min blog og få de bedste tilbud på rejser til hele verden. Men du kan også læse mine to artikler herunder og få lidt inspiration: