Her er min rejseguide fyldt med tips og tricks til hvor og hvordan du tager de bedste Instagram billeder i London.

London er en af verdens bedst besøgte byer, og den er propfyldt med tonsvis af seværdigheder og steder at fotografere. Men hvordan sikrer du dig, at dine billeder ikke bliver tabt i mængden af storybyferiebilleder på Instagram? Det kan du læse alt om nedenfor hvor jeg giver mine bedste tips og tricks til at booste dine feriebilleder fra London.

Tag de bedste billeder fra London

1. Big Ben | 2. Bobler over St. Pauls Catheral | 3. Street Art i Shoreditch
4. Smukke huse i West London |5. Churchill Arms |6. Sketch | 7. Det Britiske Museum
8. Londons facader | 9. Parkerne | 10. Morgenmad i London

London

1. Big Ben

Tower Bridge siges at være den mest instagrammede seværdighed i London, men jeg foretrækker Big Ben. Jeg bliver fortryllet igen hver gang jeg ser Parlaments husene. Bygningernes indviklede design, og Big Ben er showets stjerne . Mere præcist Elizabeth Tower (for det er klokken som hedder Big Ben). Der er tonsvis af gode vinkler at fange tårnet fra, men et af mine absolut ynglings steder er udsigten på den modsatte side af Themsen lige under buerne på Westminster Bridge. På grund af de smukke former skaber de en flot ramme til dit billede – som sikkert nok kan indhente en del likes på Instagram.

maxime-bhm-110048 (1)

2. Bobler over St. Pauls Cathedral

En af mine andre Instagram favoritter i London er St. Pauls Cathedral. Ligesom med Big Ben er der tusindvis af gode vinkler hvorfra du kan fotografere den smukke bygning. Men en af de sjoveste og mest anderledes vinkler kan du få ved at gå lidt hen af South Bank til Tate Modern museet. Her kan du nemlig tit finde en mand, som laver sæbebobler, der med lidt held svæver ind i dit billede. Den smukke katedral er værd at besøge indvendig, du kan med fordel booke billetter i forvejen her.

 

3. Street Art i Shoreditch

Der er Street Art over alt i London, men hvis du vil være garanteret et udvalg af kunst så tag et smut til Shoreditch, som er fyldt med både permanent og uformelle kreationer. Særligt gode steder inkluderer Shoreditch Art Wall langs Great Eastern Street, Village Street, Chance Street og New Inn Yard. Ellers kan du booke en guidet tur i området her.

London Notting Hill

4. Smukke huse i West London

Prøv at kigge lidt på Pretty City London og Pretty Little London’s Instagram sider, for så kan du se hvor mange smukke bygninger, der er i byen. Selvom man kan se disse farverige huse over det meste af London, er de fleste af dem at finde i West London, i områderne Notting Hill og Chelsea. Fra regnbuefarvede altaner til søde pastelfarvede småhuse, områderne har rigelige muligheder for at tage lækre billeder. Start eventuelt ud med St.Luke’s Mews, Lancaster Road og Kynance Mews.

London Rækkehuse (1)

5. Londons facader

Londons butiks facader rivalisere med byens kendte rækkehuse om toppladserne på Instagram. Nogle af mine absolut favoritter er Paper+Cup i Shoreditch, The Biscuiteers i Notting Hill, The Monocle Cafe i Marylebone og Market Cafe i South Hackney. Ellers kan jeg anbefale Kingly Street eller Carnaby Street, som er kendte for deres farvestrålende facader.

London Cafe 2

6. Sketch

Der er massere af fantastiske resturanter i London, som man helt sikkert kan bruge til Instagram, men på toppen af den liste ligger, efter min mening, Sketch. Hvert rum har et forskelligt tema, fra den fortryllende lysning med sit midsommer nats tema, til den ekstravagante lyserøde galleri-restaurant, designet af den engelske kunstner David Shrigley. Og husk at tjekke deres rumtids toiletter, som er udformet som små hvide bælge hængende fra loftet. Sketch er også et fantastisk sted at nyde en omgang Afternoon Tea.

London British Museum (1)

7. Det Britiske Museum

Det Britiske Museum er også en af London’s mest instagrammede steder, især den store hal. Det kuppelformede glastag er et betagende stykke arkitektur, og jeg går ofte ind på museet for bare at nyde synet. Et af de bedste billeder kan opnås ved at gå af trappen op til galleriet, hvor du kan få et langt bedre udsyn til både hallen og loftet. Hvis du har lyst kan du tage en highlights-tur hvor du blandt andet kan se Rosettestenen.

8. Churchill Arms

Billeder af Churcill Arms (pub) er som regel meget populære på Instagram. I sommer månederne bliver denne hyggelige pub forvandlet til et kæmpe udstilling af blomster dækket i hængende krukker og farverige potter. Og nå ja, så laver de også rigtig Thai mad, som du kan nyde mens likes’ne triller ind.

london-fall

9. Parkerne

En af mine ynglingsting ved London er de store grønne områder i byen. Fra de store kongelige parker til de lokale kirkehaver, er der så mange smukke parker og områder. Jeg er især vild med Richmond Park og Hampstead Heath, men en af de mest Instagrammede muligheder er Hyde Park. Fotografer parkens flotte alleer hvor træerne på begge sider skaber den perfekte naturlige ramme til dine billeder. Du kan også tage smukke billeder af blomsterne, søerne, eller parkens mange svaner eller egern.

London morgenmad

10. Morgenmad i London

Og til sidst, hvad ville en liste over instagram ideer være uden et madbillede? Der er tonsvis af smukke tallerkener rundt om i byen, men en af mine favoriter er Bourne and Hollingsworth i Clerkenwell. Ikke alene vil billedet med garanti blive perfekt, men resturantens i sig selv er helt vidunderlig, dekoreret med smukke mønstre og eklektisk møbler. Især godt udvalg til brunch.

Husk at tagge os i dine feriebilleder fra London og skriv hvilke tips du har brugt #HolidayguruDK

London Shoreditch