Hvis tiden er knap eller pengene få, men du stadig har en ustyrlig stor lyst til at komme ud at rejse. Så kan den nye trend med virtual reality måske hjælpe dig godt på vej.

Hvis tiden er knap eller pengene få, men du stadig har en ustyrlig stor lyst til at komme ud at rejse. Så kan den nye trend med virtual reality måske hjælpe dig godt på vej. Med et par store, måske lettere klodsede briller, spændt for øjnene og koblet til en computer, bliver du pludseligt selv hovedpersonen i et kunstigt univers.

Dette kunstige univers kan være opbygget ud fra videomateriale eller 3D animationer, og når du selv bevæger dig rundt i det med hjælp fra VR-teknologien, så virker det hele pludseligt meget ægte.

Rejs verden rundt med virtual reality

Denne teknologi kan bruges inden for mange brancher, både industrielt og kommercielt. Og bestemt også i rejsebranchen!

Der findes allerede flere eksempler på rejsebureauer, som inviterer deres kunder med på en rejse til en destination, før de booker rejsen. Prøv at forestil dig et scenarie, hvor du skal vælge imellem en rejse til enten Cuba eller Vietnam, og måske ikke helt ved, hvad du kan opleve på destinationen.
Naturligvis kan du læse dig klog på det, se billeder derfra eller høre oplevelser fra andre, som har rejst dertil. Men hvad nu hvis du rent faktisk selv kunne være der, før du booker rejsen? Selv gik rundt på strandene, byerne og hørte lydene derfra? Dét kan du i et virtual reality univers.

Og så er det måske pludseligt meget nemmere at vælge, om du vil rejse til Cuba, Vietnam eller et helt tredje sted.

Prøv virtual reality i Kødbyen

Et af de steder hvor du kan prøve virtual reality i Danmark er hos Khora i Kødbyen, København. De afholder både events, workshops og laver professionel produktion for virksomheder, som gerne vil afprøve mulighederne i den virtuelle verden. Se bare denne video fra Dong Energy, der tager dig med på en 360 graders rejse op i en vindmølle. Her i videoen kan du dog “kun” selv scrolle rundt i billedet. Men i det virtuelle univers kan du rent faktisk gå rundt i billedet..

Hvis du gerne selv vil prøve den virtuelle verden, kan du købe en fed oplevelse via DuGlemmerDetAldrig.dk, til en halv times udforskning af et virtuelt univers.
Lige nu og frem til 24. februar kan du spare hele 37% på oplevelsen.

Inkluderet i tilbudet fra DuGlemmerDetAldrig til virtual reality hos Khora i København er:

 • 30 minutters oplevelse med de forskellige spil og film
 • Introduktion til virtual reality universet
 • Samt muligheden for at købe den populære Bobo VR-brille, der har en indbygget controller
 • Pris: 125,-
 • Gyldighed: 2 år fra købsdato

Se tilbudet

Konkurrence – Vind 2×2 billetter til VR-oplevelse hos Khora

Lige nu kan du på Facebook deltage i vores konkurrence om 2×2 billetter til en virtual reality oplevelse hos Khora. Det eneste du skal gøre er blot at kommentere Facebookopslaget med én af dine bedste ferieoplevelser, og så er du automatisk med i lodtrækningskonkurrencen om 2×2 billetter til Khora med en halv times VR-oplevelse

 • Konkurrencebetingelser
  • Præmie: 2 x 2 styks gavekort til VR-oplevelse hos Khora
  • Starter 8. februar 2018 klokken 20:00 – Slutter torsdag den 15. februar 2018 klokken 23:59
  • Skriv din bedste ferieoplevelse som kommentar til Facebook-opslaget
  • De to vindere udtrækkes tilfældigt fredag den 16. februar 2018, og offentliggøres med fornavn og forbogstav af efternavnet i denne artikel
  • Konkurrence udbydes i samarbejde med DuGlemmerDetAldrig.dk
  • Konkurrencen er på ingen måder støttet, sponsoreret eller associeret med Facebook
  • Vi kontakter de to vindere via Facebook fredag den 16. februar
  • Gavekortet er gyldigt i 6 måneder og kan ikke ombyttes til kontanter

Vinderne er fundet og udtrukket blandt de mange kommentarer på de to Facebookopslag, lørdag den 10. februar og torsdag den 8. februar.

De heldige vinder af 2×2 gavekort til en VR-oplevelse hos Khora i København blev Anja I. og Elsebeth K. Vinderne er blevet kontaktet via privatbesked på Facebook.