Mangler du en praktikplads? Kan du li’ at rejse? Og skal hele verden være dit kontor? Eller…Kender du som måske synes det lyder fedt?
Så læs mere i dette unikke praktikopslag

Drømmer du om at rejse til pulserende storbyer? Udforske ubesøgte kroge af verden? Se verdens vidundere? Bade på nogle af de smukkeste strande i verden? Nu har du chancen for at opleve alt dette! Og så tilmed få alt betalt. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er altså god nok.

Holidayguru leder lige nu med lys og lygte efter deres næste 6 måneders praktikant, der skal rejse verden tynd. Ja, det er egentlig lidt ligesom en fuldtidsferie i 6 måneder. Alle rejser betales af Holidayguru – uanset om det er en drømmerejse til Maldiverne, Mallorca, Cypern eller Dubai! Nå ja, og så får du som sagt også løn under praktikken, og der stilles lejlighed til rådighed i Dortmund, hvor du har din base under dit praktikophold.

Nu sidder du måske og tænker, okay, jamen det lyder jo alt sammen meget godt. Meeeennnn ingen praktikplads kan da være SÅ fantastisk? Jo. Jo, det kan den.

Livin’ la vida loca

Du kan godt forberede dig på nogle crazy 6 måneder! Altså crazy på den der rigtig fede måde!

Tre år efter den første omgang af praktikforløbet “Praktikum deines Lebens” – som det hedder på tysk – kan du igen ansøge om drømme praktikpladsen! Og i år er ansøgningen åben for internationale ansøgere!

UNIQ GmbH, firmaet bag Holidayguru, søger en person, der elsker at rejse og ønsker at blive ikke mindre end fuldtidsrejsende i 6 måneder. Og hvad er så din rolle? At teste firmaets rejsetilbud! Firmaets to grundlæggere, Daniel Marx og Daniel Krahn, forklarer opgaven:

“Vi leder efter en person, som skal bruge et halvt år på at rejse rundt om i verden, se nærmere på hoteller, flyselskaber og pakkerejser, som Holidayguru anbefaler. Vi ønsker, at personen skal dele sine erfaringer med vores følgere. Fortæl følgerne – og os – hvilke byer, der er værd at besøge, hvor du kan finde de bedste caféer, de smukkeste nationalparker og de bedste seværdigheder.”

Og nu til det helt store spørgsmål, som jeg ved, du har siddet og tænkt non-stop på, siden du klikkede herind. Hvad er lønnen? Du får 1.800 € per måned (svarende til ca. 13.435,- per måned).

Og nu til det andet 1 million kroner spørgsmål: har jeg så ferie i de seks måneder? Efter alt det rejsen trænger du jo nok til at slappe af med en drink i hånden på en caribisk strand! Ja selvfølgelig får du ferie! Du har ret til 2,5 dages ferie per måned. Man kan nærmest sige, at du optjener ferie, mens du er på ferie. Ret fedt ikke?

Kæmpe succes

Det er den tredje gang, UNIQ GmbH giver unge chancen for deres livs praktikplads! Den første udgave af Praktikum deines Lebens var i 2015 og var noget af en succes. Vi modtag mere end 5.000 ansøgere, hvoraf 100 kandidater blev castet og én heldig vinder fik lov til at udforske 44 forskellige destinationer i løbet af praktikforløbet – fra Thailand til New York og Machu Picchu til Los Angeles. Den anden udgave blev afholdt i 2016.

“I løbet af de sidste par måneder er vi blevet spurgt igen og igen om, hvornår vi vil køre endnu en udgave af praktikken,” fortæller Daniel Krahn. “Så vi er meget stolte af at bringe det tilbage igen i år,” tilføjer Daniel Marx.

 • Alt det praktiske 
  • Du skal elske at rejse.
  • Du skal være min. 18 år og have et gyldigt pas.
  • Du SKAL kunne tale og skrive tysk flydende.
  • Praktikstart i april/maj.
  • Du har base i Dortmund, Tyskland under praktikken. Der stilles lejlighed til rådighed.
  • Du har 2,5 feriedage per måned.
  • Lønnen er på 1.800 € per måned.
  • Ansøgningsfristen er 15. januar 2019

Ansøg her

De 100 bedste og mest kreative kanditater vil blive inviteret til Ruhr-området i Nordrhein-Westfalen, Tyskland i februar 2019 for at blive interviewet af vores castingpanel. Ud af de 100 udvælges 10, der kommer videre til 2. samtale. Derefter bliver listen indsnævret til tre personer, og derefter vil Holidayguruerne bestemme, hvem der fortjener at få “sit livs praktikplads”.