Farverige huse i en lille bugt, en smuk filmkulisse og mulighed for at bade i det turkise hav… hvad mere kan man ønske sig? Måske lidt underholdning fra Skipper Skræk og Olivia? I Popeye Village på Malta er det ikke et problem. 

Mange rejser til Malta for at nyde det skønne vejr, at bade i havet, spise god mad og slentre rundt i de hyggelige gader. Men Malta har meget andet at byde på, og tilbringer du eksempelvis en uges tid på øen, kan du med fordel tage på en lille opdagelsesrejse 😉 Her kommer et super forslag til, hvor du kan tage på tur og opleve noget helt unikt.

Det var ved et tilfælde at jeg på min ferie på Malta besøgte Popeye Village. Min oprindelige destination var Gozo, men jeg kunne ikke sige nej til at besøge byen, hvor en af mine yndlingstegneseriefigurer kommer fra. Store underarme, pibe i mundvigen og spinaten – ja, det er selvfølgelig selveste Skipper Skræk!

popeye-village-shutterstock_43243012-2

Popeye Village på Malta – En farverig filmkulisse

Filmkulissen til Popeye Village ligger i den smukke Anchor Bay tæt på Mellieha og er en populær turistdestination på Malta. Filmen “Popeye” som blev indspillet her, havde Robin Williams i hovedrollen som en lidt finurlig Skipper Skræk, sømanden som oplever en masse eventyr, imens han leder efter sin far, og til slut finder han altid en form for skat.

Da optagelserne sluttede i 1980, var det meningen at filmkulissen skulle rives ned, men de lod den heldigvis stå, og nu er den en velbesøgt seværdighed og et trækplaster for mange turister. Besøgende kan opleve byen og den lille bugt, som den ligger i, fra forskellige perspektiver fra gratis bådture som finder sted hver time. Personalet i Popeye Village byder dig velkommen ved indgangen og underholder gæsterne med et lille show. Der er dans og sang, så der skabes god stemning og liv og glade dage – man kan også være med!

I de små hytter i byen kan man se mange rekvisitter fra filmen, og det er endda muligt at se hele filmen, hvis man skulle have lyst. Popeye Village er et must for alle filmfans, og specielt dem der er vilde med detaljer, eftersom filmkulissen er virkelig flot lavet! Efter en rundtur i byen, kan du tage en dukkert i havet og solbade. Der tilbydes også dykkerudflugter i bugten og bådture, så man kan sagtens få nogle timer til at gå her.

Denne lille filmkulisse får i hvert fald min anbefaling! Selvom du ikke er kæmpe fan af Skipper Skræk (men hvem er ikke dét?!), er dette en sjov oplevelse og en hyggelig aktivitet under en solferie på Malta.

Mangler du stadig at booke din ferie på Malta? Her kan du finde det, du behøver:

Hoteller på Malta

Hoteller nær Popeye Village

Fly til Malta