Er det stedet for kærlighedshungrende par? Destinationen for et swinger-cruise? Eller bare en barnlig joke?

Midt i de mange drømmende Fiji øer ligger en ægte perle, der er til salg. Den lille ø, der har samme form som en penis, er faktisk ikke så dyr. Eller…. Det kunne i hvert fald være værre! Interesserede kan købe dele af øen med adgang til strand, og prisen er fra $75,000. Eller omkring 512.000 danske kroner.

penis-1

Her ligger Penis-øen

Den ekstraordinære ø med det smukke navn Mavuva er en del af Fiji-øerne, og er en drømmedestination for mange turister fra hele verden. Hvem har ikke drømt om at træde i det hvide sand på en af disse øer i det sydlige Stillehav og nyde kokosvand direkte fra en kokosnød?

Mavuva ligger midt i ø-staten Fiji, det er et sandt paradis. Der er kun 10 minutters bådtur mellem øen og lufthavnen på Vanua Levu. Besøgende kan se frem til at svømme med de mest farverige fisk, dykke med skildpadder, nyde livet og lade den stressende hverdag blive derhjemme. Øen er omgivet af et koralrev, der giver lavvandede og blide bølger. På selve øen er der smukke blomster og massive palmer. Den enestående udsigt, når der er solnedgang og solopgang gør øen til et ganske særligt sted.

penis-2

 

En privat ø – overkommelig luksus?

I modsætning til de fleste andre private øer, er de dele, der er er til salg her, faktisk ikke såååå dyre. Men hvis du er på udkig efter de bekvemmeligheder, der er på de større øer, vil du blive skuffet. Det nærmeste hospital og butikker er placeret på de større omkringliggende øer. De, der overvejer at købe en del af penis-øen bør også medbringe en godt fyldt tegnebog, da den villa, der har direkte adgang til stranden faktisk ikke er blevet bygget endnu – men så igen: på denne måde vil den blive bygget lige præcis, som du vil have det!

penis-3

På hjemmesiden privateislandsonline.com bliver der på vegne af ejeren solgt dele ø – den nøjagtige pris får du ved at skrive en e-mail. Udover Penis-øen, er der også andre perler på hjemmesiden, som kan købes. En ø i Australien, Fransk Polynesien eller endda i Fiji – med penge på kortet er alt muligt!

Har alt den her snak om Fiji forstærket din rejselyst? På Momondo.dk kan du lede efter flybilletter. Og på Trivago.dk kan du kigge på alle hoteller og finde dit drømmehotel!

Læs også