Sparetiderne hos DR har tvunget dem ud i ekstremerne. Men nu kan du måske få opfyldt en barndomsdrøm og overnat i Bamses hus.

Om det er sparertiderne hos DR, der spiller ind, eller om det er forsinket aprilsnar, det lades usagt herfra. Men, hvoromalting er så kan du nu booke dig ind for en nat i Bamses hus, hvis du lige mangler en overnatningsmulighed i København. Altså, den bamse fra Bamses Billedbog.

Men du skal dog grave dybt i lommerne, prisen for en overnatning starter nemlig fra 49.998 kroner.
Men så er du også garanteret hyggelige rammer, en rummelig stol i skandinavisk design samt en honningkrukke med plads op til 6 liter honning. Det må vel betegnes som en helpension i bjørnekredse.

En enkelt K3’er og et par aberdabeis

Det er på Airbnb.dk, at du kan leje dig ind for en nat i Bamses hus. Men til trods for den svimlende pris på 49.998,- pr. nat, så er der et par enkelte mangler og gener ved huset.
Det åbenlyse problem er den manglende seng. Men måske den rummelige stol kan gøre det ud.

Derudover må du desværre affinde dig med en skortsten, der ikke virker.
Værten på Airbnb.dk gør desuden opmærksom på naboerne, som kan finde på at jodle eller dukke op med lune boller. En enkelt nabo har dog en tendens til at komme væltene ind ad døren iført et stort gult kyllingekostume.

Der gøres desuden opmærksomt på, at lejligheden ikke må benyttes til fester eller begivenheder.

Historien bag udlejningen af Bamses hus

Det er Anders Stegger fra P3, som står bag denne udlejning. Han har regnet lidt på tallene, nu hvor DR går sparetiderne imøde. Eftersigende skulle de have taget helt op til 427.000,- pr nat, men desværre var 60.000,- det maksimale der kan opkræves per nat via Airbnb.dk, og så nåede de frem til tallet på 49.998,-

Hvor vidt du rent faktisk også kan leje dig ind for en nat i Bamses hus, vil jeg lade stå som aldeles tvivlsomt. DR har ikke helt været taget med på råd. Men som Anders Stegger siger til Ekstra Bladet:

Vi har heller ikke helt spurgt om lov. Den kommer lidt på bagkant, og det er vist en af dem, hvor det er nemmere at bede om tilgivelse end bede om lov