Icelandair kører lige nu en kampagne med billige fly til USA, hvor du uden at skulle betale ekstra kan have et længere stop på Island. Tilbuddet på de billige flybilletter til USA varer til hen over weekenden – så skynd at få fingrene i et par billige flybilletter (inden prisen stiger). Du kan sammensætte en ferie til enten New York, San Francisco, Orlando m.f. og en ferie i Island. Det bedste fra to verdener!

Icelandair image with logo

Oplev USA med et feriestop og overnatning på Island

Oplev smukke og unikke Island på vej til USA

Billige flybilletter til

– New York fra 2.178,- (sep – dec & jan – mar)
– Boston fra 2.541,- (sep – dec & jan -mar)
– San Francisco fra 2.336,- (jan – mar)
– Orlando fra 2.492,- (jan – mar)
– Tampa fra 3.043,- (okt- dec)
– Philadelphia fra 2.848,- (sep – dec)
– Cleveland fra 4.112,- (sep – dec & jan – mar)
– Denver fra 3.113,- (jan – mar)

Drømmer du om San Francisco, en by fuld af herligheder? New York Citys unikke energi og mangfoldighed eller sol, sommer og forlystelsesparker i Orlando? Lad drømmen blive til virkelighed! Flyv på Economy Light fra København fra kun 2178 kr.

Iceland horse image with logo

Oplev smukke Island

Oplev Island, det er et land af ekstremer – på fem minutter kan det både være solskinne, regnvejr, sne, storme og så sol igen. Du kan se geysere og svømme i gemte laguner mens sneen fyger om ørene. Du kan køre ned i Eyjafjallajökulls store krater i en Jeep, krydse floder og gletsjere – alt sammen i et land som er ekstremt smukt, lige meget hvor du kigger hen. Bare forestil dig: Islandske heste som græsser fredsfyldt i store flokke på sletterne, og midt i de surrealistiske vulkanske landskaber, ser du pludselig den Blå Lagune komme til syne – en imponerende naturlig pool, der ser ud, som om den kom fra en anden planet!

Hold ferie i USAs storbyer med Icelandair

New York image with logo

New York og Østkysten

Den amerikanske metropol New York er bare utrolig. Højdepunkter venter på dig i denne jungle af pulserende gader. Hundredvis af sangskrivere roser byen og hylder verdens hovedstad – og med god grund. Jeg tror, Frank Sinatra opsummerede det bedst: “New York, New York – it’s a hell of a town! Og det er ikke ment på en dårlig måde.

Alle, der kommer til byen, vil få fornemmelsen af, at de allerede kender den, udelukkende fordi den har været en del af kulisserne i så mange film og serier. “Sex and the City” er et godt eksempel.  Flatiron Building i enden af Fifth Avenue blev brugt som kulisse i blockbusters som Spiderman, Godzilla og Armageddon. Du vil genkende mange steder fra mange filmproduktioner.

Chicago image with logo

Med dette tilbud fra Icelandair kan du også rejse til Chicago eller Boston – som er fantastiske og mega interessante byer! Hvad med at fejre Skt. Patricks dag i den grønne by Boston, hvor de farver floden i byen? Eller besøg the Windy City, Chicago, og se en af verdens mest kendte skylines?

San Francisco image with logo

San Francisco og Vestkysten

Hvis du rejser til San Francisco, vil du aldrig nogensinde glemme denne by, da det er et virkelig særligt sted! Det var i hvert fald tilfældet efter mit besøg. San Francisco falder ikke bare ind under én kategori som destination, da der er tusindvis af ting at udforske i denne vidunderlige by. I gaderne hersker en vis stemning, som straks gør dig i godt humør og giver dig følelsen af, at du er fri og kan opnå alt, du ønsker!

Orlando Image with logo

Orlando og Florida

The Sunshine State – find ud af hvorfor Florida har fået det kælenavn! Orlando er forlystelsesparkernes hovedstad! Her kan I opleve Universal, Sea World, Disney World og meget mere! Og så er I tæt på det spændende Kennedy Space Center.

Hvis det ikke lige lyder som noget for jer – hvad så med en tur til Miami? Miami er en fantastisk by! Her får I både storby, strand og dejligt klima, og så er byen et vigtigt centrum og en stor spiller i forhold til finans, handel, kultur, underholdning og kunst. Miami er også en af de reneste byer i USA med god luft, mange grønne områder, rent drikkevand og rene gader. Og så er Miami selvfølgelig kendt for Miami Beach!

Bedste rejsetid til Florida

Det får du med når du rejser med Icelandair

Husk ESTA Visum til USA

Alt om ESTA visum til USA