Mange har hørt om Marina Bay Sands Hotel i Singapore. E af kendetegnene for denne asiatiske storby er, at folk leder efter steder at blive kølet ned stort set hele året rundt. Så det er ingen overraskelse, at dette hotel byder på en stort infinity-pool, der hører til de mest berømte og fotograferede i verden. Jeg synes, det er grund nok til at præsentere hotellet for dig.

marina

Infinity-pool på Marina Bay Sands Hotel

Instagram synes at flyde over med billeder af selfies fra poolen på Marina Bay Sands. Måske det er et statussymbol? – det er trods alt ikke hvilken som helst pool, men en af de mest eftertragtede hotelpools i verden. Instagramers fra hele verden strømmer til Singapore, og mange kommer her blot for Marina Bay Sands Hotel. Det er ikke underligt, da udsigten fra terrassen og poolen, der ligger på den 57. etage, er unik og eksklusiv.

marina fnao

En dukkert i poolen uden hotelreservation?

Afslapning i poolen uden at bo på hotellet – er det muligt? Mange hoteller tilbyder gæster udefra mulighed for at købe en dagsbillet for et mindre beløb, som giver dem adgang til poolen, så de kan tilbringe en afslappende dag i hotellets lounge, drikke cocktails og nyde solen.

Det er ikke tilfældet på Marina Bay Sands. Hotellets website siger det klart: ”Adgang til infinity pool er kun for gæster på Marina Bay Sands hotel ”.

Så hvis du betaler omkring €400 for et værelse pr. nat, kan du være sikker på, at du “kun” deler poolen med hotellets gæster. Der er mere end 2500 værelser på hotellet – så terrassen er sandsynligvis kun stille og rolig om natten, når poolen er lukket. Mange gæster snakker om den utrolige udsigt, og glemmer, hvor proppet poolen egentlig var. Og det er ulempen ved så kendt et hotel. En kort opsummering: det er absolut luksuriøse omgivelser, men eksklusiviteten er begrænset.

Billigere alternativer

Det er klart, at det er svært at finde alternativer til at svømme i en infinity pool på 57. etage, men hvis du ikke liiiige føler for at betale omkring €400 for denne oplevelse, så er der tre billigere alternativer, så du kan opleve udsigten over Singapore.

Du finder en anden attraktion på 57. etage – Skypark Observation Deck. Turister kan booke billetter og nyde den imponerende udsigt over byen fra denne udsigtsplatform.

15197595

  • Tip 2: Cocktail på CE LA VI Singapore

CE LA VI restauranten er også placeret på den 57. etage og tilbyder ikke kun kulinariske delikatesser, men også lækre cocktails med udsigt. Du bør absolut reservere bord her om aftenen, og især ved solnedgang. Den tilstødende SkyBar er også yderst populær. Et smart clubbing-outfit forventes efter klokken 18, berømte DJs varmer dansegulvet op – bare slap af og nyd din drink i en meget unik atmosfære.

På 55. etage venter der en buffet, som du godt kan glæde dig til: det fineste chokolade og de mest udsøgte oste. Men pas på – der er så mange delikatesser her, at du ikke vil vide, hvor du skal begynde. 😉 Club 55 er åben mellem klokken 20 og midnat, og du kan nemt bestille bord online. Når du ser buffetbordet, vil du være enig i, at en pris på omkring €50 er et røverkøb!