Skal vinterferien virkelig være magisk, findes nogle af verdens mest luksuriøse hoteller inden for en overskuelig afstand. Læs med her og se, hvad du skal spare op til.

Vinterens luksushoteller – hvor drømme bliver til virkelighed

Vinterferien er i forvejen ret speciel. På denne tid af året kan du have det sjovt på ski og snowboard eller bare gå en tur igennem det snedækkede landskab og bagefter få varmen i en hyggelig bjerghytte. Det er rent idyl. Men hvis der skal gøres lidt mere ud af vinterferien i år, så har jeg her fundet nogle af de lækreste hoteller til dig. Det er nemlig helt på sin plads at forkæle sig selv med lidt luksus efter en lang, aktiv dag i sneen. Så her er de smukkeste luksushoteller til din vinterferie. Læn du dig bare tilbage i stolen og drøm dig langt væk.

Suvretta House, SchweizCopperhill Mountain Lodge, SverigeSchloss Elmau, Tyskland | Hôtel Les Airelles, Frankrig |The Omnia, Schweiz

Suvretta House – St. Moritz, Schweiz

Jeg er sikker på, at mange af jer allerede har hørt om skiresortet St. Moritz. Dette område, som ligger i smukke Schweiz, er enormt populært hos de rige og berømte – især på grund af områdets mange luksushoteller. I løbet af de sidste 100 år er der især ét hotel i St. Moritz, som har vundet ski-entusiasters hjerter – nemlig det 5-stjernede Suvretta House. Førsteklasses suites, gæster iklædt habit og diamanter, et overdådigt wellnesssområde og beliggenheden i Alpernes hjerte er alt sammen med til at give hotellet en fin, klassisk stemning.

Copperhill Mountain Lodge – Åre, Sverige

Selvom Sverige ikke er langt væk, kan en vinterferie til de svenske fjelde godt være noget helt særligt. Her finder man massere af små, hyggelige bjerglandsbyer, hvor man kan gå ture i sneen og, hvis man er heldig, støde på vilde rensdyr. Med et lækkert hotel oven i købet er ferien perfekt! Overnat derfor på det lækre 5-stjernede hotel Copperhill Mountain Lodge, som både er utrolig stilrent og har en fantastisk udsigt til bjergene. Og så lige et ekstra lille tip: Jeg har hørt, at man nogle steder i Sverige kan booke en tur med hundeslæde – hvis nu du lige har brug for en pause fra alt den luksus.

Schloss Elmau – Bayern, Tyskland

Også i Sydtyskland finder man nogle af Alpernes mest luksuriøse hoteller. Tæt på Østrig, i delstaten Bayern, ligger nemlig det luksuriøse 5-stjernede slot Schloss Elmau. Efter en lang dag på pisterne, kan du få varmen foran pejsen med et glas champagne i hånden, eller du kan benytte dig af hotellets spaområde. Lyder det ikke bare godt? Barack Obama og Angela Merkel boede her, da G7-topmødet fandt sted – du kan sikkert godt forstå hvorfor, når du ser billeder fra stedet.

Hôtel Les Airelles – Courchevel, Frankrig

Når det kommer til luksus, så har det berømte skiresort Courchevel i Frankrig virkelig styr på det. Det ene hotel i området er mere luksuriøst end det andet, og de mange kendisser, som tilbringer vinteren her år efter år, skal virkelig tage en svær beslutninger, når de skal bestemme hvilket hotel, de vil bo på. Der er dog et hotel, som virkelig skiller sig ud. Det berømte, 5-stjernede Hôtel Les Airelles er nemlig blevet kåret som et af verdens bedste hoteller. Du ser definitionen af ‘luksus’, når du stikker hovedet indenfor.

The Omnia – Zermatt, Schweiz

Når det kommer til de mest populære og billedskønne skiresorts, er der et fortryllende sted, som ikke må overses – nemlig Zermatt i Schweiz. Beliggenheden i Matterdalen, i en højde på over 1.600 meter, gør, at området er perfekt for dem, der sætter pris på en fantastisk udsigt til bjergene. Især det 5-stjernede hotel The Omnia er noget helt særligt. Ifølge Tripadvisor er dette et af de bedste hoteller i Zermatt, og siden har endda tildelt hotellet adskillige priser. De største og mest luksuriøse suites er op til 110m² store og byder på privat pejs, jacuzzi og sauna.

Nå, hvem er allerede gået i gang med at spare sammen? Jeg vil gerne indrømme, at priserne på disse hoteller er virkelig høje – men at tilbringe vinterferien på sådan nogle lækre hoteller må da virkelig være skønt – tror du ikke?

Har du nu fået lyst til en vinterferie? Så se mine her mine vinterferietilbud

Også værd at besøge, når det ikke er vinter

Disse hoteller er selvfølgelig ikke kun et besøg værd om vinteren. De er mindst lige så imponerende om sommeren, når bjergene er grønne i stedet for hvide. Det kan også sagtens tænkes, at priserne er mere rimelige udenfor skisæsonen – det er værd at undersøge.

Er du på jagt efter gode deals med luksushoteller? Så skal du tjekke min tilbudsside for luksushoteller