Nogle hoteller er bare mere end andre. Café Royal er måske det mest kunstneriske luksushotel i London og du kan læse om det her.

En storbyferie til London er altid pengene værd, uanset årstiden. Byen er fyldt til bristepunktet med attraktioner, der vil tilfredsstille enhver smag fra teatre og museer til hippe barer og gade performers. Kommer du her, er du garanteret et hektisk skema, hvis du vil se det hele. Så efter en dag med sightseeing og en aften fyldt med energien fra Londons natteliv, så har du brug for komfort og luksus af den højeste standard til at slappe af og genoplade batterierne. Tag mit råd og forkæl dig selv med et ophold på Hotel Café Royal, Luksushotel i London, for at nyde Londons overklasse-side fuldt ud.

Café Royal, London – En helt igennem royal oplevelse på Regent Street

Dette hotel har virkelig det hele – rig historie, luksuriøse suiter, fantastisk mad og en elegant, dekadent flair, som kun bliver større, når du kigger på stjerneparaden, der har betrådt hotellets gulv: David Bowie, Brigitte Bardot, Elizabeth Taylor, Louis Armstrong, Mick Jagger og mange historiske figurer som Oscar Wilde, Winston Churchil og endda medlemmer af den engelske kongefamilie! Sådanne gæster kan kun betyde en ting: du har ramt den store gevinst af luksus og comfort. Café Royal er også en magnet for priser. Blandt andet Tripadvisors “Travellers Choice Award” i både 2013 og 2014, samt inklusion i “Top 101 Suites i verden” af Elite Traveller i 2014. Behøver jeg sige mere?

Café Royal: Hotellets interiør kombinerer både traditionelle og moderne elementer. Og når det bliver parret med de høje vinduer, er alle værelser og suiter rummelige, lyse og fuld af stil.

Elegant luksushotel i London

Med 160 værelser at vælge imellem, alle møbleret på en unik måde for at fremhæve dets egen karakter og charme, er du forkælet med valg! Hvis du har penge at bruge, så kan du gå direkte efter guldet Dome Penthouse. Det er med garanti er pengene værd! Denne suite er simpelthen utrolig, møbleret i en moderne, chic stil. Du vil elske det top moderne badeværelse med alle mulige fancy bekvæmmeligheder. Det inkluderer både det smaragdgrønne marmor badekar i midten, og et spejl, der også er TV skærm. Det er perfekt til et afslappende boblebad efter en dag med sightseeing i hovedstaden. Denne suite inkluderer også 2 terrasser, som giver en forbløffende udsigt over nogle af Londons varemærker

Café London: En afslappende aften i den intime Dome Penthouse er den perfekte afslutning på en travl dag ude i byen. Med en biograf-lignende skærm og et top moderne lydsystem præsenterer penhouse suiten underholdning optimalt!
Café Royal: Tag et øjeblik og slap af, mens du nyder udsigten. Om det er en afslappende aften for to eller en drink på balkonen med venner, så imponerer London altid med en fantastisk panorama, kan du finde Big Ben?
Café Royal: At vælge en mere budgetvenlig suite behøver ikke betyde, du skærer ned på luksus og comfort. Suiterne er belagte med engelske egetræspaneler, som giver et hyggeligt og afslappende indtryk. Vinduerne lyser suiten op og giver en utrolig udsigt over Londons panorama.
Café Royal: Intet siger luksus mere end marmor. Og det er præcis, hvad du finder i hvert enkelt suites badeværelse. Med så chic interiør og imponerende liste over hotel faciliteter at vælge imellem, så vil jeg ikke bebrejde dig, hvis du brugte lange bekymringsfrie timer i badekaret med duftende bobler.

Fald hen i det glamurøse London-liv

Udover de betagende suiter og de smukt designede hotel værelser har Café Royal også andre faciliteter at tilbyde, som kan gøre dit ophold endnu mere luksuriøst og unikt. Måske den mest kendte bar i hotellet er Oscar Wilde Bar. Det er tidligere kendt som “The Grill Room”, som er et overflødighedshorn af velstand takket være dens originalt restaurerede Louis XVI detaljer. De gyldne ornamenter, kombineret med de komfortable røde lounge sæder og spejlene vil få dig til at tvivle, om du ikke er landet i et rum taget direkte ud af Versailles! Hvis du vil have noget levende underholdning, er der “The Black Cat Cabaret”, hvor forestillinger er programsat på udvalgte aftener. Så tag dit pæneste tøj på, beundre rummet i det bløde lys og gør dig klar til en helt igennem royal aften.

Café Royal: Oscar Wilde Bar er hotellets kronjuvel. Der er ingen tvivl om, hvorfor så mange geniale kunstnere og tænkere flokkedes her i årtier.
Café Royal: For en smule skarpere og mere råt interiør kan du besøge “The Green Bar” og give dig hen til Café Royals signatur “Botanicals” og “Tonics” eller den berygtede Absint. Det giver et unik boheme indtryk til hotellet og til Londons cocktail & bar-scene.
Café Royal: Hotellets franske gourmet cuisine var berømt siden hotellets innovative begyndelser. I dag kan du forkæle smagsløgene med fantastiske retter på “The Ten Room” restauranten. Eller hvis du er mere til en let snack eller bare en fantastisk kop kaffe, kan du besøge “The Café”. Dets centrale varemærke er et gyldent marmor bord fyldt med friske kager, konditorvarer og chokolader- garanteret til at få din mund til at løbe i vand!
Café Royal: Træd ind i en verden af beroligende hydroterapi, rensende scrubs og opløftende aromaer i “Akahsha Spa”. Med mange plejeværelser samt studioer til yoga, pilates eller medidation under vågende øjne af dedikerede specialister er dette det perfekte sted at slappe af og lade dine ømme muskler få et hvil efter den turistede gåtur gennem London.

Hvordan finder jeg Café Royal Hotel?

Hvis du er bekymret for, om du vil kredse omkring London og lede efter denne perle, så frygt ikke. Café Royal er placeret på en af de mest populære gader, Regent Street, i London, lige ved siden af Mayfairs glamour og Sohos charme. Hvis du kommer fra en af Londons lufthavne, så vil køreturen hertil tage dig omkring halvanden time. Parkeringen er kun en kort gåtur væk. Du kan også vælge luksussen fra begyndelsen, da hotellet tilbyder at parkere bilen for dig.

De primære togstationer som Paddington, Victoria, Euston, Kings Cross og Waterloo er alle kun 15-20 minutter væk enten i bil, taxa eller undergrund. Hvis du tager undergrunden hertil, så tag Bakerloo eller Picadilly line, og du vil komme til hotellet efter en kort gåtur fra stationen. Det kunne ikke være nemmere!

Kom godt og billigt til London

Og nu hvor du er igang med at planlægge din tur til London, så skal du også næsten se mine bedste rejsetips til denne storby. Du kan læse min artikel “London – Tips til den perfekte weekendtur“.

Husk at du også altid kan finde de bedste tilbud på storbyferier i London på min tilbudsside “Rejser til London – Holidayguru.dk

Turen behøver jo ikke nødvendigvis, at gå til et luksushotel i London.

Alle billeder i denne artikel: Trivago