Der er steder i verden, der er så smukke som kun en drøm kan være! Keemala Resort på Phuket hører bestemt til i denne kategori. Med sine villaer, træhuse og telte spredt rundt i landskabet som fuglereder har dette resort et helt surrealistisk udseende. Det ser nærmest ud som, det er taget ud af den berømte Avatar-film! Vandfaldet løber frit mellem det store kompleks af villaerne på flere niveauer, fulgene synger i den frodige have og villaerne imponerer med sin moderne thailandske indretning og storslået udsigt over naturen.

Hvad er det, der gør disse villaer så unikke? Og hvilke typer findes der? Se dem her på Hotels.com. Men vær obs på, at du skal have fat i det store kreditkort, hvis du vil booke overnatninger her.

1

For godt til at være sandt: Keemala Resort

Ordet værelse synes at have en helt anden betydning her. Der er kun 38 villaer i alt, men hver enkelt af dem imponerer med sin unikke charme og fabelagtige indretning. Ligesom så mange andre luksus hoteller, så er der er ikke noget overladt til tilfældighederne. Bag hver en plan, hver en sten og hver inventar er der en historie. Dette er tilfældet her på Keemala Resort, hvor der med succes er blevet forsøgt at skabe et aspekt af et traditionelt thailandsk liv, bare med en god snert af luksus! En anden fantastisk ting er, at hver villa har egen private pool, som er bygget i en øko-ansvarlig ånd. Luksus og respekt for miljøet går hånd i hånd på Keemala.

2
Foto: Keemala

 

De forskellige pool-hytter

De forskellige pool-hytter varierer i størrelse fra 126 til 180 m2, og minder faktisk lidt om små thailandske fiskehuse. Hytterne er hovedsageligt bygget af naturlige materialer blandet med ler. Resultatet er intet mindre end overraskende.

3
Foto: Keemala
5
Foto: Keemala
4
Foto: Keemala

 

Træ pool villaerne

Du kan helt sikkert se lighederne mellem træ pool villaerne og Hollywood blockbusteren, Avatar! Her har gæsterne mulighed for at bo i et træhus, på to etager, over 170 m²! Selvfølgelig, har du også her din egen pool. Disse hytter eller villaer er inspireret af Vi Ha klan’s levevis. Denne klan mener faktisk, at kreativitet og frihed opstod i de første træer til healere. Geologer og arkitekter kan lade sig inspirere af disse perler.

6
Foto: Keemala
8
Foto: Keemala
7
Foto: Keemala

 

Et strejf af eventyr i telt pool villaerne

I disse villaer kan du mærke historiens vingesus fra Corne Jorn-klanen. Teltene er rummelige og giver et indtryk af, hvordan nomaderne har brugt disse typer af indlogeringer til at forhandle med andre stammer. Også her kan du nyde en privat pool med en vidunderlig udsigt over naturen.

9,
Foto: Keemala
11
Foto: Keemala
10
Foto: Keemala

På toppen af verden i denne fuglerede villa

Et ophold i denne villa minder virkeligt meget om et ophold i paradis, det er simpelthen svært at finde noget bedre! Her kan du på 185 m2 i trætoppen! Disse hytter er inspireret af Rung Nok klanens livstil, som igennem mange generationer har været en slags filosoffer, astrologer, musikere og kunstnere, der har brugt deres terrasser til at genoplive deres sjæl og genopdage sig selv ved hver fuldmåne. Behøver jeg at sige, at du har også her finder en privat pool?

12
Foto: Keemala
15
Foto: Keemala
14
Foto: Keemala
13
Foto: Keemala

Harmoni mellem krop og sjæl

På Keemale vil du træde ind i en nærmest mytisk verden, uanset hvilken dør du åbner. I Mala Spa, vil hotellets personale tage sig godt af dig med deres praksis i helbredende metoder. Her kan du blandt andet dyrke yoga, få massage og et special designet program til at genopbygget helbredet i din sjæl. Derudover kan du også tage madlavningskursus og deltage i en bred vifte af aktiviteter, som vil gøre dit ophold på Keemala til en en oplevelse, du sent vil glemme – hvis du da overhovedet vil glemme den!

Keemala Resort på Phuket bringer virkeligt balance mellem krop og sjæl og på samme tid giver dig en luksus oplevelse, du sjældent vil finde andet sted. Det her gør virkeligt din rejse til Thailand helt magisk!

16
Foto: Keemala
22
Foto: Keemala
21
Foto: Keemala
20
Foto: Keemala
19
Foto: Keemala
18
Foto: Keemala
17
Foto: Keemala

 

Har du også lyst til at pakke din kuffert og tage på ferie til Thailand nu? Tag et kig på Momondo.dk for at finde de billigste flybilletter

Du kan også finde mange andre gode tilbud til ferie på Phuket på min tilbudsside med rejser til Phuket.

Eller hvis du er interesseret i tilbud til resten af Thailand, så tag et kig HER.