Hvis du har været en tur på ferie i New York, er du klar over, at man kan få ALT der. Der er lækre madsteder og cool barer over det hele, og det kan være svært at vælge. Kombiner New Yorks hippe stil med den ultimative snack – is! Det er blevet populært at gøre noget ud af den lækre is i NYC… Hvad siger du for eksempel til at nyde en is, som egentlig er en drink? Eller måske en donut fyldt med is?

Læs med her og se, hvor du skal have en is, næste gang du er i New York!

Din yndlingsdrink som is

Hvis I slentrer gennem New Yorks gader og ikke kan beslutte, om I har lyst til en is eller hellere vil have en drink, behøver I ikke tage valget! På Tipsy Scoop (217 E 26th St) har de specialiseret sig i lækker is, som er tilsat alkohol. Det lyder måske ikke umiddelbart superlækkert, men lad mig lige præsentere nogle af smagsvarianterne. På en varm dag kan du eksempelvis nyde en strawberry white sangria sorbet, en mango margarita sorbet eller en raspberry limoncello sorbet! Skal det være mere dessert-agtigt, hvad så med en dark chocolate whiskey salted caramel eller måske red velvet martini? Der er mange andre smagsvarianter, men husk nu lige, at du skal være over 21 år for at nyde disse is 😉

 

Come n get it! Spiced mai tai 🍹 sundae on the menu while supplies last 😃 📷 @luckycharnss

A post shared by Tipsy Scoop (@tipsyscoop) on

Hong Kong vafler

Hvis du har været i Hong Kong, har du garanteret smagt de lækre vafler kaldet Gai Dàn Jai – lækre og sprøde udenpå og søde og bløde indeni. De kan heldigvis også fås andre steder efterhånden, deriblandt i New York, hvor Wowfulls (309 E Houston St) sælger de lækre desserter med is. Suuuuuper lækkert og variationerne er mange! Det er helt klart værd at svinge forbi for at få fingrene i lidt selvforkælelse her.

Have you gotten your #NationalWaffleDay fix? 😋 📸: @indulgenteats

A post shared by W O W F U L L S (@wowfulls) on

Sugar boost > caffeine boost on a 🌧☔️ Monday 📷: @thestephaniehan

A post shared by W O W F U L L S (@wowfulls) on

Donut-is

Det er ikke kun for børn, men kreationerne hos Stuffed (139 1st Avenue) er MEGET farverige og fyldt med sjove sager. Konceptet er simpelt – skønne donuts fyldt med is! Kunne noget være bedre? To fantastiske desserter, nu i skøn sammenkobling tilsat diverse toppings. Det ligner lidt en sandwich, bare i meget vildere farver. Billederne taler for sig selv:

Farverig softice

Hos Soft Swerve (85B Allen St) kan du finde en mere traditionel softice, som du kender den hjemmefra… Men så alligevel ikke. Isen her har vildt flotte farver og ganske anderledes smagsvarianter end bare jordbær eller vanille. Du kan f.eks. få en sort sesam-softice, lilla sød kartoffel eller en meget grøn matcha te-is. Her er de også med på noderne med blandet softice, hvis der skal endnu mere knald på farverne! Fås naturligvis med diverse lækre drys og toppings.

Jeg synes, det er svært at vælge! Har du en favorit? Men på en ferie til New York har du sandsynligvis tid til at prøve en ny is hver dag 😉

Find vores tilbud på rejser til New York her, så du ikke skal vente for længe på at få en af de fantastiske is.