Crans-Montana er et skiområde i Schweiz, hvor du finder det 5-stjernede Lecrans Hotel & Spader emmer af luksus og eksklusivitet. I denne artikel vil jeg præsentere dig for dette fantastiske spahotel i Schweiz og vise dig, hvor du kan booke dit ophold.

Hotellet har adgang til skiterræn lige uden for døren, gratis skitransport og indendørs pool.

Noget af det mest imponerende, som hotellet råder over, er den opvarmede udendørs pool og jacuzzi, hvorfra du kan beundre den fantastiske natur, mens sneen daler ned.

sky-nu

Det er luksuriøse omgivelser, du kan se frem til på feriestedet Lecrans Hotel & Spa. Prisen er i den høje ende, men du kan også forvente at blive behandlet som en konge!

ski-nu-nu

Alle 15 værelser på Lecrans Hotel & Spa har pejs, gratis wi-fi og køkken. Gæster kan desuden nyde godt af faciliteter såsom balkon, roomservice (døgnet rundt) og tv med dvd-afspiller.

Vil du gerne bo på Lecrans Hotel & Spa? Så skal du besøge Hotels.com, hvor du kan booke din overnatning. Prisen pr. nat ligger omkring 3.131 kroner, og det er ikke en pris for alle, men måske overvejer du en helt særlig gave til én? Så vil en tur til dette fantastiske sted helt sikkert overraske. På den gode måde 😉