Kreta har i mange år været blandt danskernes sommerferiefavoritter, og Kreta er den ø i Grækenland, flest turister besøger. Det er jo ganske forståeligt. En ferie på Kreta garanterer nemlig hygge, god stemning, lækker mad og dejligt vejr.

Det er ofte muligt at finde billige flybilletter til Kreta, men du skal jo også have et sted at bo. Og så er det jo heldigt, at der findes masser fede ferielejligheder og hoteller på Kreta. I denne artikel, kigger jeg nærmere på Kretas bedste hoteller, så du kan få inspiration til din sommerferie.

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas

Okay, her har vi at gøre med ægte luksus! Dette resort med privat strand er beliggende i Kretas ferieby Agios Nikolaos og har en spektakulær udsigt. Hotellet er femstjernet, har fantastiske anmeldelser og tilbyder suites med privat pool.

Find hotellet her

Elounda Bay Palace

Endnu et dejligt femstjernet hotel. Dette dette er beliggende ud til havet i byen Eloúnta. Her kan du vælge imellem flere forskellige værelsestyper – det er endda muligt at leje en bungalow eller, hvis penge ikke er et problem overhovedet, en villa med privat pool ved stranden 😉

Find hotellet her

Insula Alba Resort & Spa

Her har jeg fundet et virkelig fabelagtigt, femstjernet voksenhotel i Analipsi – lige ved vandet, naturligvis. Her får du luksus, god service og wellness. Der er desuden mulighed for at booke et værelse med privat pool til en overkommelig pris.

Find hotellet her

Iberostar Creta Panorama & Mare

I Panormo finder du dette firestjernede hotel, som tilbyder diverse værelsestyper, hvoraf den mest luksuriøse slags er private bungalows direkte ved vandet. Hotellet udgør et fantastisk stort og grønt område, hvor du kan svømme i havets saltvand eller i en af hotellets seks swimmingpools.

Find hotellet her

Kiani Beach Family Resort

Her er noget for dem, der rejser på familieferie til Kreta! Et femstjernet resort lige på stranden i Kalives og med all inclusive. Det er stadig muligt at tage på familievenlig ferie uden at gå på kompromis – det er lækkert!

Find hotellet her

Var der noget for dig? 😉 Hvis du ønsker en anden type ferie på Kreta eller bare gerne vil se, hvad der findes af tilbud, kan du her se mine deals til Kreta.

Læs også