Sauna og spa + øl – det lyder ikke dumt, vel? Dine drømme kan blive til virkelighed i den vidunderlige hovedstad Prag, hvor du finder Spa BeerlandLæs videre og find ud af, hvad der venter dig i dette specielle spa-univers.

1-pivni_obchod_souvenir_shop_1_pivni_lazne_spa_beerland_prague
Foto: Spa Beerland Prag

Øl-spa – en anderledes form for wellness

Hvis du tilbringe et par dage i smukke Prag, så vil du uden tvivl blive overvældet af de mange imponerende seværdigheder, den Gyldne Stad har at tilbyde. Nyd en gåtur over Karlsbroen til det imponerende Prag Slot – der er virkelig noget at glæde sig til her. Men lad os være ærlige; efter sightseeing, så er der brug for forkælelse og afslapning, ikke? Og hvilket sted er bedre til det end netop Spa Beerland i hjertet af Prag?  Kun få meter væk fra Karlsbroen ligger spastedet, hvor du har mulighed for at stifte bekendskab med behandlinger, der udelukkende er baseret på naturlige ingredienser og helbredende metoder.

Se også: Mine tilbud på rejser til Prag

Øl-spa, humle-sauna og mere

Men hvordan ser en dag i dette spasted egentlig ud? Hvis du forestiller dig, at der er masser af øl, der kan indtages, så er det ikke helt forkert. Selvfølgelig spiller wellness-delen den afgørende rolle, men øl-forbruget er også vigtigt. For eksempel kan du slappe af i de håndlavede kar, der er blevet forvandlet til jacuzzier, hvor naturlige stoffer som humleekstrakter, ølgær og malt er i gryden! Humlen er beregnet til at puste nyt liv og åbne hudens porer, mens ølgær fremmer hudens regenereringer takket være dens høje vitamin B-indhold og aktive enzymer.

Men det er ikke alt! Efter 20 minutters ølbad er det tid til at hoppe ind i humle-saunaen, der er formet som en øltønde. Bagefter er der tid til at køle lidt af, og hvis du stadig ønsker lidt mere afslapning, så læg dig på skjoldet på en seng lavet af ægte hvedehalm, hvilket yderligere understøtter optagelsen af vitaminer og ekstrakter. Og pejsen afrunder hele aftenen perfekt. Ville det ikke være en fin gave til én, du holder af?

Og det bedste venter stadig: Hvis alt dette ikke var afslappende for krop og sjæl, så kan du nyde ligeså meget mørk eller lys Krušovice-øl, som du vil! Der er også frisk, hjemmelavet øl-brød, I kan nyde. Og mit bedste tip er; kom tidligt, så I har masser af tid til afslapning og øl 😉

Billige hoteller i Prag – afsted nu!

Jeg ved ikke med jer, men kælenavnet Den Gyldne Stad fik pludselig ny betydning for mig. Hvis du drømmer om at besøge byen og Spa Beerland, så har jeg fundet et par hotelforslag til jer + afstanden til Spa Beerland:

Læs også