De helt generelle fordele med et decideret kreditkort til rejser er, at I kan slippe for at betale gebyrer, både når I hæver penge, men også ved transaktioner.
Derudover kan der være fordele så som gebyrfrie transaktioner til udenlandske konti, rejseforsikringer inkluderet med mere.

Hvilket kreditkort er bedst at bruge på ferie?
Det spørgsmål stiller mange af os, før vi rejser afsted på ferie i det store udland. Og svaret er nærmest lige så mangfoldigt, som der er udstedere af kreditkort. Flere banker og rejsearrangører udsteder rejsekort, som har hver deres fordele. Nogle koster penge at oprette, andre har et årligt gebyr, og så er der nogle, som er helt gratis.

De helt generelle fordele med et decideret kreditkort til rejser er, at I kan slippe for at betale gebyrer, både når I hæver penge, men også ved transaktioner.
Derudover kan der være fordele såsom gebyrfrie transaktioner til udenlandske konti, rejseforsikringer inkluderet med mere.

Hvilket kreditkort, der er bedst for jer, kan afhænge af jeres kreditinstitut. Men hvis I søger en helt ny model, så har i dag fundet en fed løsning.

Revolut – det gratis rejsekreditkort

Jeg har haft kigget på Revolut, som er et elektronisk pengeinstitut fra England, der tilbyder et gratis rejsekreditkort. De tilbyder også en premium samt en metal udgave. Men det er det gratis kreditkort, jeg har set nærmere på.

Først og fremmest er det gratis at oprette sig som bruger med Revolut. I indtaster ganske enkelt blot jeres mobilnummer i deres formular og får herefter deres yderst overskuelige app tilsendt. Herfra kan I sætte jeres konto op.

 

Fakta om Revolut

  • Gratis at oprette
  • Hæv 200€ gratis per måned
  • Korttransaktioner er gebyrfri i hele verden
  • Overfør penge til andre konti gebyrfrit
  • Bruges allerede af 4,5 mio på verdensplan

Herefter kan I overføre penge til kreditkortet fra jeres egen bankortet. OBS minimum 6€ er nødvendigt for at få kortet tilsendt til jeres adresse, da dette dækker forsendelsesomkostningerne. Men det er også det eneste, som I betaler for kreditkortet. Og de penge er allerede tjent hjem første gang, I hæver penge på jeres rejse, da de fleste almindelige kreditkort normalt tager 35-50 kroner, hver gang I hæver penge i udlandet.

Det er nemligt gratis at hæve penge i udenlandske bankautomater med Revolut. Op til 200€ (cirka 1.500 DKK) per måned. Herefter er der et gebyr på 2% af hævningen.

Der er samtidigt heller ingen gebyrer på Revolut kreditkortet, der fås som et Mastercard eller Visa Debit, når det bruges som betalingskort i butikker eller restauranter.

Overfør penge gratis mellem konti

En anden god fordel, især hvis I har familier eller venner der bor udenlands er, at I kan overføre penge gebyrfrit mellem danske og udenlandske konti.
Derudover er det naturligvis også gebyrfrit at tanke rejsekortet op – bemærk at det kan tage 2-4 bankdage før overførelsen er sket.

Administrer alt med én app

Med appen, der følger med Revolut kreditkortet, kan I få et overblik over jeres forbrug, sætte et loft for hvor meget I må bruge, nemt overføre penge mellem konti, blokere kortet samt få notifikationer ved betalinger og overførelser. Nemmere bliver det ikke!
Appen kan låses med fingerprint eller pin kode samt, antager jeg, face recognition.

Hvorfor er rejse kreditkort en god ide?

Det er ganske enkelt for at spare penge. Ferier kan være dyre, så hvis I spare 1-200 kroner per uge alene i forhold hævegebyr og brug af kreditkort i restauranter og butikker, hvor der er gebyr på et danske VISA/Mastercard, så kan I hurtigt spare op til en ny ferie.

Desuden er et rigtigt god tip at have mere end ét betalingskort med på ferien. Og naturligvis at opbevare de to betalingskort separat i tilfælde af at I skulle miste det ene eller blive bestjålet.

Få Revolut kreditkort