Har du også altid drømt om at rejse til Lapland i det nordlige Finland og se nordlys? Hvad hvis jeg fortalte dig, at det er muligt at se det smukke naturfænomen fra din egen private glasiglo? Ja, du hørte rigtigt. Det er præcis, hvad Kakslauttanen Arctic Resort i Finland har sørget for. Her kan du overnatte i en hyggelig iglo med glastag, så du får en førsteklasses udsigt til den smukke stjernehimmel. Og med ca. 8 måneders Nordlys er dette et af de bedste steder at se dette helt utrolige naturfænomen fra.

Magiske øjeblikke i en hyggelig glasiglo

Forestil dig dette: at ligge under en varm og hyggelige glaskuppel og se jeres helt egen visningen af nordlyset som danser på himmelen! En kort gåtur fra jeres iglo er der sauna så I rigtig kan få slappet af efter en lang dag rundt i landskabet med hundeslæde eller på langrendsski. Jeg ved ikke med jer, men jeg kan ikke rigtig forestille mig en mere perfekt dag! Inde i disse stilfulde glasbobler har I jeres egen lille verden. Lyt til vindens hylen, se sneen flade på ruderne og smil over at I ligger trygt og varmt indhyldet i tæpper og dyner.

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men bare se disse billeder!

A night of your dreams? Now you have a chance to make it reality. Check out the bio! // #kakslauttanen #glassigloos #northernlights #arcticstories #beautifuldestinations

Ein von Kakslauttanen Arctic Resort (@kakslauttanen_arctic_resort) gepostetes Foto am

Det bedste sted at opleve Laplands fantastiske natur

Her på Kakslauttanen Arctic Resort i Finland er der de perfekte muligheder for at opleve områdets fantastiske natur både inden for og uden for jeres lille private glaskugle. Igloerne har plads til 2 eller 4 personer, så her er det plads til romantisk ferie, familietur eller en hyggelig og unik getaway med vennerne. Hvis en glasiglo lyder lidt for minimalistisk til jeres smag er der ingen grund til bekymring, i Kelo-glass igloerne får I den perfekte kombination af den fantastiske udsigt fra glasigloen og hjemmelig hygge med en dejlig træhytte. Det er det rene luksus. Jeg kan lige forestille at sidde der foran pejsen med en kop varm kakao!

This is the best what you can get when staying at glass igloo, view of the Northern Lights just from your bed! Photo: @valtterihirvonen

Ein von Kakslauttanen Arctic Resort (@kakslauttanen_arctic_resort) gepostetes Foto am

Ja, jeg ved ikke med jer, men jeg er overbevist om, at disse fantastiske glasigloer skal på min bucket list! Jeg kan lige forstille mig at holde jul eller nytår her. Men jeg tror faktisk også dette sted vil være fantastisk om sommeren. Forestil dig at ligge i glasigloen og se solopgangen! Wow, det ville være helt unikt – som at sove under åben himmel.

Du kan booke en iglo på Kakslauttanen Arctic Resort i Finland.