Hver dag udlodder jeg en ny drømmerejse. Hvis du vil vide, om du er blandt de heldige vindere, så tag et kig her på siden indimellem.

Eeeendelig er tiden kommet – den store Holidayguru-julekalenders låger skal åbnes. Hver dag fra 1. december til og med 24. december har du chancen for at vinde en drømmerejse. Idylliske strande, spændende byer og utrolig natur – alt dette kan du forvente i december. Lad dig overraske! Hver dag har du en chance for at deltage i lodtrækningen. 24 drømmerejser og 24 muligheder for at vinde! Tjek siden her dagligt, så du ikke går glip af en mulighed.

fbtitelbild_dk

Vindere af julekalenderen

Her finder du løbende alle vinderne

1. december – Mauritius: Nadine-Isabell Gleissner
2. december – Dubai: Sven Walterscheid
3. december – Mykonos: Susann Borgward
4. december – Maldiverne: Stefanie Stoff
5. december – Bali: Freya Sautner
6. december – Toronto: Julian Ortner
7. december – Zanzibar: Kerstin Schmitz
8. december – Curacao: Sabrina Senft
9. december – Thailand: Bianca Seidl
10. december – Sri Lanka: Laura Titze
11. december – Bahamas: Alina Thiele
12. december – Aruba: Beatrice Koller
13. december – Miami: Lara Vanderbeck
14. december – Santorini: Monika Lerch
15. december – Ibiza: Lea Svensson
16. december – Island: Louise Stodtko
17. december – Tokyo: Waldemar Stremel
18. december – Las Vegas: Andre Riedel
19.december – Cuba: Fabian Rauscher
20. december – Miami: Ciara Gannon
21. december – Cape Town: Katharina Pabinger
22. december – Mexico: Matthias Kö***
23. december – Hawaii: Maria Milew***
24. december – Den Dominikanske Republik: Piet Usselm***

Lodtrækning på Facebook Live

Men vinderne skal jo først og fremmest trækkes. For at lodtrækningen foregår så tydeligt som muligt, vil vinderne hver uge blive trukket og annonceret i en direkte udsendelse på vores søsterside Urlaubsguru.de’s Facebook. D. 4., 11. og 18. december 2016 kl. 19:00 går det løs på deres Facebookside. Det er altså hver søndag, den forgangne uges vindere afsløres. Desværre kan vinderne for 18.-24. december ikke blive annonceret i en direkte udsendelse, fordi der kommer en jul i vejen. Derfor vil den uges vindere blive trukket og offentliggjort direkte her på siden.

Jeg krydser fingre for jer alle! Indtil 24. december 2016 har du hver dag chancen for at vinde en drømmerejse. Her kan du se vores spændende julekalender. Held og lykke!

FAQ

Hvordan deltager jeg i julekalender konkurrencen? 

Du deltager i konkurrencen ved at registrer dig til min WhatsApp service på den respektive dag i julekalenderen. Du finder et afsnit som beskriver dette bag dagenes låger. Der hvor du skal registrer dig ser således ud:

capture

Når du vil starte din deltagelse, skal du sende en WhatsApp besked med teksten “start” (uden citationstegn) til WhatsApp nummeret som kommer frem når du trykker på den grønne knap med teksten “WhatsApp – use phone number”. Der er en tysk landekode før telefonnummeret da vores udbyder for WhatsApp er i Tyskland. Det du nu skal gøre er at tilføje mig til dine kontakter i WhatsApp, og sende min en besked med teksten “start”. Derefter vil du modtage en bekræftelse fra mig. Derefter skal du hver dag (eller på de dage du ønsker at deltage) send mig en besked med navnet på destinationen. Så efter du har sendt “start” og modtaget bekræftelsen, skal du sende navnet på dagens destination, fx. Bali.

Hvis jeg kun sender en besked, er jeg så også med? 

En ny konkurrence starter hver dag ved midnat (kl 00:00) og slutter samme dag kl 23:59. Du kan deltage hverdag, men for at gøre dette, skal du hver dag sende mig en besked for at være med i konkurrencen. Du er såleden kun med på de dage du sender en besked. Husk at sende en besked med teksten “start” før navnet på destinationen første gang du deltager.

Hvor finder jeg nummeret til Holidayguru? 

Du finder nummeret bag hver låge i kalenderen. Bare klik på den grønne knap med teksten “WhatsApp – use phone number” i bunden af artiklen.

Hvorfor kan man kun deltage via WhatsApp? 

Ved at deltage i konkurrence tilmelder du dig også min WhatsApp tilbuds smsservice. Dette betyder at du hurtigt får vores bedste tilbud direkte på din mobil. Disse deals bliver ofte udsolgt hurtigt, så med min WhatsApp service får du disse deals før andre.

Modtager jeg beskeder eller opkald dagligt? 

Nej! Jeg lover dig at det ikke kommer til at ske. Det eneste du får er information om mine bedste deals. Guruen er imod spam. Og hvis jeg ringer til dig, er det fordi du har vundet 🙂

Hvad sker der med mine personlige informationer?

Jeg forsikre dig om at, dine personlige informationer ikke bliver delt med tredjeparter. Dit mobilnummer vil kun blive brugt til at deltage i konkurrence og til WhatsApp tilbuds smsservice. Holidayguru.dk er et projekt under UNIQ Urlaubsguru GmbH. Dette er også nævnt i de vilkår og betingelser der er for at deltage.

Jeg har ikke modtaget en bekræftelse efter min registrering, er jeg stadig med i konkurrencen?

Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse efter at have sendt “start” til mig, så vent lidt. Nogle gange er der lidt forsinkelse hvis der er mange som skriver ind på samme tid. Hvis du stadig ikke modtager en bekræftelse, så send gerne endnu en besked med “start”.

Hvornår finder jeg ud af om jeg har vundet? 

For at præsentere vinderne på tydeligt som muligt, vil vinderne i de pågældende uger blive fundet på et live show på Facebook om søndagen (d. 4. december, 11. december og 18. december) kl. 19:00 (CET). Live showet bliver annonceret før på den tyske Facebookside Urlaubsguru.de. Vinderne fra ugen vil blive fundet om søndage og annonceret i denne artikel den følgende mandag. Vinderne fra d 18. til d. 24. december vil ikke annonceret mandag d. 26. december, da selv en guru holder fri her. Vinderne fra disse dage bliver nævnt her i denne artikel.

Hvordan bliver vinderen kontaktet? 

Vinderne bliver kontaktet af mig via WhatsApp.

Hvor vil vinderne blive vist? 

Vinderne bliver nævnt i denne artikel. Den vil blive opdateret løbende.

Er denne konkurrence ægte? 

Denne konkurrence er 100% ægte! Sidste år var der også 24 rejser på spil, men denne gang er vores internationale projekter også med! Jeg ved godt, at der er en del sorte får derude, men Holidayguru er ikke en af dem.

Kan alle lande deltage?  

Sidste år var det kun en konkurrence fra Tyskland, men i år er de internationale Holidayguru projekter også med i konkurrencen.

Ændres WhatsApp-nummeret hver dag?

Ja. Af tekniske grunde bliver WhatsApp-nummeret konstant ændret. Dette vil dog ikke påvirke dig på nogen måde. Gem det første nummer, du fik, som en kontakt og sende en besked med ordet “Start”. Så du er tilmeldt Holidaygurus WhatsApp tilbuds-notifikation og kan deltage i julekalender-konkurrencen. Derefter skal du sende en besked med destinationen for den pågældende dag (Dag 1: “Mauritius”, Dag 2 ‘Dubai’ etc.). Det nummer, som du oprindeligt gemte, forbliver gyldigt. Du behøver ikke ændre nummeret.

Vil jeg modtage en bekræftelse på, at jeg deltager i konkurrencen?

Nej, du modtager en bekræftelse ved registrering til WhatsApp tilbuds-notifikationen, men ikke for at deltage i konkurrencen. Det betyder: Du sender ‘Start’ for at registrere. Kort efter vil du modtage en bekræftelse på registreringen. For at deltage i konkurrencen, skal du blot sende den respektive destination hver dag, men for dette vil du ikke modtage nogen bekræftelse. Du er dog med i konkurrencen, så snart, du har sendt navnet på destinationen den pågældende dag.

Held og lykke!

Har du stadig spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til mig.