Gaveidéer til ham og hende, der gerne rejser jorden rundt. Læs med lige her.

Hver dag surfer jeg rundt på nettet for at finde de bedste rejsetilbud til jer, kære læsere 😉 Og da jeg faldt over sitet Coolstuff.dk, blev jeg helt glad! For jeg er nemlig selv i julegavehumør, men en hel rejse kan godt være en halvdyr gave. På Coolstuff er der dog mange sager, en ægte globetrotter vil blive glad for. Tjek mine julegaveideer ud herunder. Og husk: Man må også godt købe en enkelt gave til dig selv.

Korkglobus

Globus

Denne fine globus er lavet af kork, så du kan sætte nåle i alle de steder, du har været. Bor I flere i hjemmet, kan I have nåle i hver jeres farve, så I kan se, hvem der har besøgt flest steder i verden. Prisen starter fra 399,-.

 

Skrabekort 

Dette flotte kort er guldbelagt, når du får det. Det er dog meningen, at du skal skrabe guldet af i alle de lande, du har besøgt, samt når du besøger et nyt. Jo flere af verdens lande du besøger, jo mere farverigt bliver kortet. Dette kort fungerer både som pynt til hjemmet, en samtalestarter og en huskeliste. Ikke dårligt.

 

Tyverisikret rygsæk

Vi har alle fået at vide, at vi i storbyer skal passe på vores tasker, punge og mobiler. Med denne tyverisikrede rygsæk behøver du slet ikke at bekymre dig om at blive bestjålet på din næste storbyferie.

Nakkepude deluxe

nakke

Denne nakkepude er perfekt til ham/hende, der rejser jorden rundt. Puden, der er lavet af memory foam, tilpasser sig efter skulder og nakke og har endda en lille lomme til mobiltelefonen.

Flamingo Badering

flaminog

Med denne skønne accessories, så behøver du faktisk ikke mere, når sommerferien 2017 står for døren. Det skulle da lige være en drinks i hver hånd 😉 Køb baderingen her! 

 

Volkswagen Campingtelt

telt

 

Træt af at fare vild og ende i det forkerte telt til årets musikfestivaler? 😉 Her er der et telt, som I med garanti kan finde! Telt i virkelighedstro folkevognsrugbrøds-størrelse med plads til fire voksne. Køb telt her! 

 

BeardSki Longbeard

skaeg

Muligvis den bedste måde at beskytte ører, ansigt og hals mod kulde, når du indtager pisterne. Jeg skal i hvert fald have fat i sådan et skæg! Køb skæg her! 

 

Floaty Pants

floaty-pants

Arhmen, jeg kan ikke få armene ned over denne her ting! En af de slags opfindelser, du ikke vidste, du manglede 😉 Floaty Pants er oppustelige, og du tager dem på ligesom et par bukser og spænder bæltet, og så er det bare at hoppe i poolen og flyde med begge hænder fri…. Køb Floaty Pants her!

 

Korsstingskort

korssting

At sy korssting er faktisk en dejlig måde at slappe af på! Så da jeg fandt dette korsstingskort, vidste jeg det skulle med. Find nål og tråd frem, og lad fantasien få frit løb. Du kan sy lande, som du har besøgt, eller som du drømmer om at besøge i fremtiden. Køb korsstingskort her! 

 

Vintage-kamera

kamrea

Træt af, at du aldrig får fremkaldt alle feriebillederne? Så er svaret her: Et unikt vintage-kamera, der tager de klassiske og kantede polaroidbilleder. Køb kamera her! 

 

Røgfri Kulgrill

grill

Træt af røg i hovedet og kul, der aldrig når at blive rigtig klar, før I er færdige med at spise? Denne røgfrie kulgrill er klar på fire minutter og har et unikt system med kulbeholder og indbygget ventilator, som mindsker røgudviklingen. Det er da smart! Og så vejer den ikke meget, så den er let at tage med i sommerhuset eller i parken. Køb grill her!

 

Campfire Popcorn Maker

popcorn

Friluftstypen. Den kender du godt. Eller det er måske dig selv? I så fald vil denne gave falde i god jord. Med Campfire Popcorn Maker kan du lave popcorn direkte over bålet eller på grillen. Det er da hyggeligt! Køb Popcorn Maker her! 

 

SwimFin Svømmebælte

svoemmefinde

Måske er det ved at være tid til, at familiemedlemmer skal lære at svømme? I så fald er der den perfekte gave her. SwinFin er et svømmebælte, der sikrer optimal bevægelsesfrihed, når havet (eller hotellets pool) skal udforskes. Så glem alt om bælte om maven og irriterende oppustelige badeluffer rundt om armene, det her er smart. Køb SwimFin Svømmebælte her!