Smukke og romantiske suiter

Nogle gange er der ikke noget bedre end at tage et varmt bad og slappe helt af. Her finder du et udvalg af hotelværelser med en jacuzzi på værelset – klar, parat, slap af! Jeg viser dig de mest romantiske suiter i Nordeuropa, perfekt til en getaway med din partner. Lyder det ikke hyggeligt?

For lad os være ærlige – det er vel desværre de færreste af os, som tilbringer nok kvalitetstid med vore nærmeste, hvor vi tager en kort romantisk pause og giver al vores opmærksomhed og kærlighed til dem. Hverdagen får oftest lov at tage over, og de dyrebare timer sammen er sjældne. Således er spahoteller mere populære end nogensinde, for blot én nat eller måske endda to er nok til at give dit forhold den særlige opmærksomhed, det behøver. Skal det være helt fantastisk, så book et hotelværelse med jacuzzi og få wellness-følelsen helt ind på værelset. Med de følgende hoteller vil jeg gerne vise den eksklusivitet, som du kan forvente på sådan et ophold.

Hotelværelser med jacuzzi

Zur WeinsteigeVilla ContessaBad Bubendorf Hotel

Hotel Ammerland | Van der Valk HotelHotel Burgunderhof | Land Gut Höhne

Bo som konger og dronninger i Louis XVI-suiten

Bo som de royale i Louis XVI-suiten på et lille slot – ideen alene er nok til at sende dig direkte i den syvende himmel. Når du har tjekket ind på Hotel Zur Weinsteige og er blevet tildelt dit værelse, vil du indse, at drømme faktisk kan gå i opfyldelse. I hjertet af de luksuriøst indrettede værelser står en hvid, rund jacuzzi omgivet af høje søjler, der fører hele vejen op til loftet. Små Swarovski-krystaller glimter over det boblende vand som en stjerneklar himmel. Du vil næppe tro dine egne øjne – man kan helt sikkert forestille sig Louis XVI opholde sig her. Selv møblerne, en overdådigt dekoreret trækommode og klædeskab, stammer fra det 19. århundrede står klar til dit kongelige besøg.

Zur Weinsteige Tripadvisor-2

Helt magisk

Udefra ligner det noget vi, kun ser i eventyrene. Den lille, familiedrevne Villa Contessa ved, hvordan man imponerer med elegance og glamour, og det er ikke kun den magiske atmosfære uden for hotellet, der charmerer gæsterne. Indenfor overgår det luksuriøse interiør alle forventninger. Hver detalje er mere romantisk end den næste, og en jacuzzi står klar som en invitation til at tilbringe kostbar tid sammen med din elskede i stearinlysets skær. Som du er pakket ind i en blød morgenkåbe, er der næppe et bedre sted at afslutte en vidunderlig dag end på en af ​​terrasserne med et glas mousserende champagne i hånden, mens du ser solen gå ned bag Scharmmützel-søen.

Villa Contessa 4-2

Balsam for sjælen

I Premium Spa Suite Platino på Bad Bubendorf Hotel venter et smukt møbleret værelse dig. Hver piges drøm bliver til virkelighed bare ved at se på den udsmykkede himmelseng, og det endda inden du opdager boblebadet i rummet. Søjler dekorerer indgangen til jacuzzien, og interiøret og designet supplerer hinanden godt. Hvem ville ikke gerne tilbringe et par nætter her?

Lidt luksus har aldrig skadet nogen

Slap af foran ilden efter et afslappende bad i din jacuzzi i stuen. Lad denne drøm blive til virkelighed i Deluxe Spa Suiten på Hotel Ammerland. Dæmpet belysning sikrer en hyggelig atmosfære, og tilbehør og interiør er nøje koordineret.

Hotel Ammerland Tripadvisor-2

Stilfuld elegance

Forestil dig stil og harmoni i en fantastisk blanding, som behager både øjne og sjæl. På det stilfuldt indrettede Van der Valk Hotel i Breukelen i Holland passer alt perfekt sammen og skaber en moderne vibe, som er virkelig lækker. Interiøret er i rene hvide farver, og det åbne badeværelse, der nærmest kan beskrives som et spa-område, inviterer dig og din partner til at tilbringe et par hyggelige timer sammen. Dem, der ikke er i stand til at slappe af her har kun sig selv at takke! 😉

Jacuzzi

Og endnu mere luksus – wow!

Forestil dig dette – en overnatning på det charmerende 4-stjernede Hotel Burgunderhof på Bodensee. Din bolig er en stilfuldt udstyret spa-suite med udsigt over søen. Men vent, det er ikke alt! Den pågældende suite scorer ikke bare point på sit luksuriøse interiør, men også på sin indbydende jacuzzi, som ikke kunne være større eller mere fristende. Det lyder vidunderligt!

Jacuzzi-Hotels-Hagnau-Deutschland-Hotel-Burgunderhof-Buddha-Suite booking-2

Tid til at slappe af

Som om en jacuzzi midt i rummet ikke var nok, er denne suite også udstyret med lækre faciliteter og et kæmpe vindue, der giver dig en dejlig udsigt til naturen. Lyder det ikke bare himmelsk? Land Gut Höhne forkæler sine gæster med disse faciliteter. Nu er der intet, der står i vejen for et par afslappende timer sammen!

Höhne

Tid til romantik

Det var det hele – mine forslag til dejlige og romantiske suiter med jacuzzi, hvor I kan tage en tiltrængt getaway sammen. Det vil med garanti falde i god jord, for hvem vil ikke gerne forkæles? Overrask din eneste ene med et ophold på et af disse lækre hoteller, evt. på en fødselsdag, bryllupsdag eller bare hvilken som helst dag?