Dubai er landet, hvor alt kan ske, og alt kan lade sig gøre – guldtoiletter, tigre som kæledyr, verdens højeste bygning og Lamborghini-politibiler! Der er ikke en idé, der er for langt ude til, at det ikke kan lade sig gøre. Og sådan er det også med det nyeste hotelskud, som spirer i Dubai.

Rosemont Hotel and Residences, som dette nye hotel kommer til at hedde, ligger på Sheikh Zayed Road tæt på Barsha Heights og The Greens. Dette hotel kommer til at få to tårne, som står på et podium. Podiet kommer til at bestå at butikker og cafeer, en natklub, og en arkade med bowlinghal, skydive-simulator, legeplads og en luksusbiograf. Det er også her, lobbyen til hotellet og lejlighederne vil være. Det ene tårn vil være et 53 etagers luksushotel med 448 værelser, det andet et 55 etagers kompleks med 280 lejligheder og en kæmpe luksuslejlighed med egen spa, sauna, jacuzzi og swimmingpool. Det vil dog ikke blive muligt at købe nogle af lejlighederne, kun leje dem. 

rosemontnew4_2016_base

Når gæsterne ankommer til hotellet, vil de blive mødt af en helt unik sanseoplevelse. I loftet i ankomstområdet bliver der projekteret 3D-videoer af skiftevis frodig regnskov og undervandsparadis med fisk, kæmpe hajer og skildpadder.

rainforestbody2_base

Og nu til det I sikkert alle venter på – en regnskov inde i et hotel! Gæsterne kan forvente at være omgivet af en ulasteligt anlagt tropisk oase med flimrende sollys og en diset tåge, som let snor sig om træerne. Der kommer til at være vandfald, vandløb, en lille pool og en sandløs strand, som man kan afkøle sig i. Der kommer også til at være en børneafdeling med stier og legeplads og endda en Jurassic Park inspireret sump, som børnene kan lege i.

rainforestbody_base

Der vil endda være en illusion af tropisk regn, uden at man faktisk bliver våd, takket være en sensorisk nedbør, som skaber en 360-graders oplevelse. Luftfugtigheden vil dog være som i en rigtig regnskov. Store forsyninger af lagret genbrugsvand vil hjælpe til med at efterligne klimaet i Amazonas eller Congo (jeg gætter på, at temperaturen stadig vil være en del køligere end Dubai om sommeren!).

rosemontnew1_2016_base

Er det noget af det mest futuristiske og vilde, du længe har set? Selvfølgelig sker det i Dubai! Hotellet forventes at åbne i 2018 – jeg skal bestemt booke mig en tur til Dubai, når det gør. En regnskov inde i et hotel?! Det må jeg ikke gå glip af! Vil du også opleve Dubai, kan du tjekke mine rejsetilbud dertil lige her. Og hvis du allerede nu vil til Dubai og ikke kan vente, til regnskovshotellet er færdigbygget, kan du finde andre gode hoteller her.

 

Billeder og den originale artikel kan ses her