Den unge troldmand Harry Potters eventyr har strukket sig over syv bøger og otte film, og vi var alle vidner til sejren over du-ved-nok med hjælp fra hans venner. Genoplev disse fantastiske oplevelser og se de originale rekvisitter og interaktive attraktioner i Harry Potter Studio Tour tæt på London!

1

Ankomst og overnatning i London

At tage til London behøver ikke være dyrt. Du kan finde nogle billige flybiletter mange steder. Ryanair flyver til Englands hovedstad fra både Aarhus, Billund og København. Når du er ankommet til London, er der adskillige muligheder for hoteller. Hvis du går efter den bedste pris, kan du tage et kig på Trivago.dk, hvor du kan søge på mange forskellige parametre.

2

Book en Harry Potter Studio Tour i London

Det er altid anbefalesværdigt at booke billetterne tidligt! Du kan finde billetter online på den officielle hjemmeside eller gennem et af de mange selskaber, der også tilbyder ture til og fra studiet i en sej “Harry Potter” dobbelt-dækker bus, men valget er helt op til dig. Enkelt- og familiebilletter, som giver adgang til studiet, men ikke inkluderer turen dertil, kan købes på Warner Bros. Studios‘ officielle hjemmeside. Den guidede tur finder sted hver time, men du skal nok sætte 3 timer af for at nyde hele udstilling til fulde.

Forresten er der også en temapark i Los Angeles kaldet The Wizarding World of Harry Potter i Universal Studios Hollywood. Her vil du kunne udforske troldmandsskolen Hogwarts gennem attraktioner og rutschebaner!

3

Da Warner Bros. Studios ligger i Leavesden, omkring 34 kilometer væk fra London skal du nok tilføje en halvanden times tid til rejsen, hvis du kører med bil eller offentlig transport dertil. En enkelt billet uden transfer koster £35, mens en billet inklusiv transport fra London tur/retur  koster omkring £90 pr. person.

Højdepunkterne ved Harry Potter Studio Tour

Gå igennem Hogwarts store haller, træd ind på Dumbledore‘s kontor og udforske adskillige originale rekvisitter fra alle otte film i Harry Potter-sagaen. De velbevogtede hemmeligheder omkring produktionen af den mest succesfulde filmserie i historien bliver endelig vist frem her. Så du kan få indsigt i animatronics (altså robotter der ligner dyr eller mennesker), green-screen teknikker og andre special effects.

5

Oplev Diagonalstræde med sine kendte, magiske butikker! Oplev også Ollivanders tryllestavsbutik, besøg Weasley-brødrene i deres butik Brødrene Weasleys Troldmandstricks, gå ind i Gringotts-banken eller find Hedwigs venner i Eeylops Uglevarehus. Udenfor kan du besøge Harry’s hjem på Ligustervænget og udforske nogle interessante rekvisitter som natbussen, Hagrids motorcykel, familien Weasleys flyvende bil og meget mere. Se nogle af de komplette sets som Gryffindors fællesrum, professor Umbridges kontor og Hagrids hytte.

6

Produktionen af nissemasker og andre frygtindgydende skikkelser er forklaret og illustreret meget imponerende. Prøv at få Hagrids med på din selfie, eller tag et med husalften Dobby. Udstillingen er blevet udvidet i begyndelsen af 2015, og du har nu mulighed for at se Hogwarts Expressen og tage plads i en kupé! Du kan også teste dit held og løbe med din baggage gennem vægen på platform 9 3/4. Til at slutte dagen på magisk vis, så skal du have fingrene i noget ingefærøl!!

Du kan se, hvad der venter dig af oplevelser igennem Harry Potter-historien på nogle af disse billeder!

7

.

8

Harry Potter Tour i London – sjov for hele familien!

Er du klar til at booke en magisk tur til London? Turen kan passende sammensættes med en storbyferie i London, hvor du kan se mange andre steder, hvor film er optaget! Jeg håber, jeg har inspireret dig til at drømme om Harry Potters verden igen! Jeg tror, jeg skal nyde et Harry Potter-filmmaraton nu, og jeg vil hele tiden være opmærksom på at finde de bedste tilbud til dette magiske sted. Har du været afsted til Harry Potter Studio Tours? Fortæl mig, hvad du synes, og hvad var det bedste øjeblik?